LIFE STYLE

LIFE STYLE

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου

"Εγώ και η Αθηνά είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε χωρίσει στην Ελλάδα. Καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς".

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών το πρωινό της Τρίτης (21/5) και αποκάλυψε ποια είναι τα σχέδιά του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ ρωτήθηκε και για τον πρόσφατο χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Αυτή τη στιγμή επικρατεί ησυχία επαγγελματικά. Κάθομαι, αράζω και ετοιμάζω την επόμενη χρονιά σιγά-σιγά. Το καλοκαίρι θέλω να κάνω διακοπές φέτος. Είναι συνειδητή επιλογή. Έχουν γίνει προτάσεις, είμαι σε φάση συζήτησης γενικότερα», δηλώνει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Το να παρουσιάσω εκπομπή μαζί με την Κατερίνα (Γερονικολού) είναι το πιο δύσκολο από όλα τα σενάρια που συζητάμε», τονίζει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Η μετάδοση της Eurovision δεν είναι μέσα στις βλέψεις μου γενικότερα αλλά έχει ενδιαφέρον. Εμένα πάντα μου άρεσε η έννοια του μουσικού διαγωνισμού αλλά μόνο ως ένα ωραίο πανηγύρι», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Με το remake του «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή» δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Μου είχε γίνει μία προσέγγιση πριν από 2-3 μήνες. Είτε είμαι είτε όχι σε αυτό το project όμως, θέλω να γίνει, γιατί ήταν από τα πιο έξυπνα σενάρια που έχω διαβάσει ποτέ. Θέλω να δω πώς θα εξελιχθεί η ιστορία», ξεκαθαρίζει ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ρωτήθηκε για τον πρόσφατο χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Εγώ και η Αθηνά είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε χωρίσει στην Ελλάδα. Καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς, ξέρω, είναι αυτή η μοναδικότητα. Τα παιδιά χώρισαν, να είναι καλά, ευτυχισμένοι», αρκέστηκε να σχολιάσει με χιούμορ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

zappit.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ολονύκτια μάχη θα δώσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στα ενεργά μέτωπα των  πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα, με πιο επικίνυνα εκείνα στη Ροδόπη και την Κερατέα όπου βρί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Βέλγιο πήρε το τρίποντο κόντρα στη Ρουμανία με 2-0 και μπήκε δυνατά στη μάχη για την πρόκριση στους "16" του Euro 2024. Ο Τίλαμενς με το γρήγορο γκολ στο δεύτερο λεπτό και ο Ντε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κατάθεση στην αστυνομία από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, έδωσε ο 81χρονος δράστης που σκότωσε τη σύζυγό του στην Αλεξανδρούπολη. Ειδικότερα, σύμφωνα με το evros-news, ο η . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η απίστευτη Πατρινή Νόρα Δράκου είχε κι άλλο να δώσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Η δεύτερη θέση στα 50μ. ύπτιο άνοιξε την… όρεξη της 32χρονης πρωταθλήτριας, που έκαν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλες υλικές ζημιές έχει υποστεί το σπίτι του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς από το πύρινο μέτωπο που ξεκίνησε χθες το μεσημέρι από το Αλεποχώρι της Ηλείας και οριοθετ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη κινητοποίηση τέθηκε ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Π.Ε. Αχαΐας, αμέσως μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς στην περιοχή ΜαστραντώνηΕρυμάνθειας. Στο μέτω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου (22/06/24) στο Δημοτικό Κατάστημα Λουσικών το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ) του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με
Image
Image

Search