LIFE STYLE

LIFE STYLE

Σμαράγδα Καρύδη: Οι πασχαλινές διακοπές στο Πήλιο με γνωστούς φίλους της

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης γιόρτασαν το Πάσχα τους στο χωριό Μηλιές, στο Πήλιο, όπου τους φιλοξένησαν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου.

Τα δύο ζευγάρια συνόδευαν μερικοί αγαπημένοι φίλοι και φίλες τους, όπως φάνηκε από τις αναρτήσεις που έκανε η ηθοποιός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στις φωτογραφίες, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης πόζαραν μαζί με την Ευδοκία Ρουμελιώτη, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τη Μαρία Καβογιάννη, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Μάλιστα, σε ένα άλλο στιγμιότυπo ήταν μαζί τους και η Λίνα Πρίντζου και η Βίκυ Βολιώτη. Ενώ, από την παρέα δεν φάνηκε να λείπει ούτε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Γιάννης Μπέζος.

Επίσης, σε ένα βίντεο που ανέβασε η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να χορεύει υπό τη μουσική υπόκρουση του «Ζαριού» της Μαρίνας Σάττι, μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου και την κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

«Πάσχα γιορτή της αγάπης. Η καλύτερη ευκαιρία να συναντήσεις τόσους φίλους στην ωραιότερη αυλή του Πηλίου. Στου Βασίλη και στης Λίνας. Χρόνια Πολλά!», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η Σμαράγδα Καρύδη.

protothema.gr
 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος Κλεοµένης Μπάρλος και τα Μέλη του ∆. Σ. του Συνδέσµου Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών Πελοποννήσου & ∆υτικής Ελλάδος προσκαλούν στην Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενική . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η παράσταση “ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ” του Αντώνη Τσιπιανίτη Αθερινού με την Βάσω Γουλιελμάκη, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου και Γιώργη Κοντοπόδη, έρχεται ξανά στην Πάτρα στο Θέατρο ACT τη . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου λειτουργούν καθημερινά με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-6μμ), το Σάββατο με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-3μμ), και κάθ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημοτικούς δρόμους.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος Κλεοµένης Μπάρλος και τα Μέλη του ∆. Σ. του Συνδέσµου Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών Πελοποννήσου & ∆υτικής Ελλάδος προσκαλούν στην Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που θα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μηχανικού από Αχαΐα, Ηλεία
Image
Image

Search