LIFE STYLE

LIFE STYLE

Δούκισσα Νομικού: Πόζαρε με μπικίνι από τις διακοπές της

Η Δούκισσα Νομικού έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη Δευτέρα του Πάσχα.

Το μοντέλο πόζαρε φορώντας ένα μπικίνι στον φακό της κάμερας από όπου φαίνεται ότι απόλαυσε τις διακοπές του. Μοιράστηκε, επίσης, μερικά στιγμιότυπα από τα παιδιά της και από το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα στο μέρος όπου βρέθηκε.

«Τα συναισθήματα αυτών των ημερών σε εικόνες», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακές ήταν οι εικόνες από την αεροπορική επίδειξη των «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας (RAF), το μεσημέρι του Σαββάτου (18.5.24). Το σόου με εννέα αεροσκάφη . . .
LIFE STYLE

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη και για το πως την βίωσε. Στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε καλεσμένη η Δέσποινα Βανδ . . .
LIFE STYLE

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής αναφέρθηκε στην καριέρα του, τον αδερφό του και ποδοσφαιριστή Ηλία Πουρσανίδη, την παράσταση που συμμετέχει και την έξαρση της βίας στα παιδιά και στους νέους . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το ταξίδι των παραστάσεων συνεχίζεται!!! Η θεατρική ομάδα ‘‘από κοινού’’ της Α ΕΛΜΕ Αχαΐας, παρουσιάζει: Νικολάι Έρντμαν ‘‘Η κωμωδία ενός ιδανικού αυτόχειρα’’ Διασκευή- Σκηνο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μηχανικού από Αχαΐα, Ηλεία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε υπαίθριο βιωματικό σχολείο για την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής για τους επιβιώσαντες από καρκίνο αλλά και για κάθε άνθρωπο, μετατράπηκε το απόγευμα της Πέμπτης το Νότιο Πάρκο της Πάτρας. 
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ σε γειτονιές της Πάτρας, μπροστά και στις ευρωεκλογές, με σκοπό να φτ
Image
Image

Search