LIFE STYLE

LIFE STYLE

Σοφία Αρβανίτη για Μαρίνα Σάττι: Αυτό το κορίτσι μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα με τη μουσική στο μέλλον

Η Σοφία Αρβανίτη μοιράστηκε την άποψή της για το «Ζάρι» και τη Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision.

Η τραγουδίστρια, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», είπε ότι η Μαρίνα Σάττι είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος και έχει τις ικανότητες να κάνει ωραία πράγματα στο μέλλον στον χώρο της μουσικής. Επίσης, υποστήριξε ότι το «Ζάρι» ακολουθεί τη γραμμή της Eurovision.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Θεωρώ ότι θα μπορούσε αυτό το κορίτσι με τα εξαιρετικά ταλέντα και πτυχία που έχει στη μουσική να πει κάτι που δεν θα είναι μία μοδάτη πρόταση, αλλά κάτι που θα συγκλόνιζε την Ελλάδα αλλά και τον πλανήτη».

Επίσης, πρόσθεσε για τη γνωστή τραγουδίστρια: «Είναι ξεχωριστών δυνατοτήτων και θα πρέπει να της δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον, είτε είναι στη Eurovision είτε γενικά στην καλλιτεχνική της πορεία - γιατί κάνει παραγωγές, ασχολείται πάρα πολύ με τη μουσική - να κάνει πράγματα που έχουμε μάθει να τη βλέπουμε και να την ακούμε, γιατί εγώ την έχω καμαρώσει, έχω θαυμάσει το έως τώρα έργο της».

Σχετικά με το «Ζάρι», η Σοφία Αρβανίτη σημείωσε: «Αυτή είναι ας πούμε μία συνταγή που επιδίωξαν να κάνει για τη Eurovision, μέσα στα πρότυπα, στα συστατικά και τις συνταγές που μπορεί να έχει η Eurovision. Αυτή η γυναίκα μπορεί στο μέλλον να δώσει πολύ ωραία πράγματα. Δεν έχει να κάνει με το τι την ήθελα. Εγώ απλά άκουσα αυτό το οποίο έχει παίξει πάρα πολύ και είναι αυτή η γνώμη μου. Ξεκάθαρα αυτό το κορίτσι μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα με τη μουσική και θα το δούμε αυτό στο μέλλον».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 62 ετών καιπατέρας δύο παιδιών, εντοπίστηκε νεκρός το Μ.Σάββατο σε στάβλο από γείτονά του, στη θέση Αγριλιά Βασιλικού. Δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, ενώ ο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αιματηρή συμπλοκή νεαρών ατόμων για προσωπικές διαφορές σημειώθηκε σήμερα στη Λευκάδα. Ένας 26χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον 23χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσω ανάρτησης στα social media ο Σταμάτης Κραουνάκης γνωστοποίησε πως πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου, σε ηλικία 76 ετών.Χαρακτηριστικά ο συνθέτης έγραψε πως «Έφυγε η Άννα», ενώ σ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα. ΗAφή του Αγίου Φωτός, η οποία συμβολίζει τη νίκη τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 62 ετών καιπατέρας δύο παιδιών, εντοπίστηκε νεκρός το Μ.Σάββατο σε στάβλο από γείτονά του, στη θέση Αγριλιά Βασιλικού. Δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, ενώ ο ίδιος έφερε τραύματα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής: Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 - 15.00Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024: ΑργίαΔευτέρα 06/05/2024: Αρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
Image
Image

Search