LIFE STYLE

LIFE STYLE

Νίκος Κοκλώνης: Ο Βασίλης Μπισμπίκης κοιμόταν στο σπίτι και μπορεί να μην ξύπναγε

«Ήταν στο σπίτι και ένιωθε κουρασμένος, αν δεν είχε πάει νοσοκομείο μπορεί να μην ξύπναγε», αποκαλύπτει ο Νίκος Κοκλώνης για το έμφραγμα που πέρασε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο Νίκος Κοκλώνης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Happy Day» ανήμερα της 25ης Μαρτίου και αποκάλυψε στοιχεία για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος αναγκάστηκε να υποβληθεί σε δυο χειρουργικές επεμβάσεις στην καρδιά.

«Με πήρε ο Θέμης Μάλλης και μου λέει έχουμε μια πληροφορία ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι στο νοσοκομείο. Στέλνω μήνυμα στην Δέσποινα, δεν ήταν καθόλου καλά. Τέλος καλό όλα καλά…».

«Ο Βασίλης ήταν στο σπίτι και ένιωθε κουρασμένος. Εκεί που ήταν να κοιμηθεί, του λέει η Δέσποινα δεν πάμε να κάνουμε κάποιες εξετάσεις να δούμε αν είναι όλα καλά. Της λέει άστο θα κοιμηθώ. Κοιμάται και το πρωί συνεχίζει να πονάει και του λέει σήκω πάμε στο νοσοκομείο. Αν δεν είχε πάει νοσοκομείο μπορεί στον ύπνο του να μην ξύπναγε», αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                27,28 Απριλίου 2024 (Από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7 π.μ. Δευτέρας) Αγγειοχειρουργός:Κουρή ΑναστασίαΑγ. Νικολάου 41-43, 1ος όροφος, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε την Παρασκευή, η Αστυνομία στην Πάτρα, μετά τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης. Ειδικότερα, ομάδα ν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ποινές που φτάνουν τις πρόσκαιρες καθείρξεις έως 15,5 χρόνια και χρηματικές ποινές μέχρι 100.000 ευρώ, καταδικάστηκαν 50 κατηγορούμενοι που κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή στο κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας το 1996 στην Ατλάντα και Αργυρός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Κακλαμανάκης αναγορεύεται σήμερα σε επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Λογοθεραπείας και Φυσικοθερ
Image
Image

Search