LIFE STYLE

LIFE STYLE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Φταίει η ειλικρίνεια και ο παρορμητισμός μου, τι το ήθελα και το είπα;”

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Σταματίνα Τσιμτσιλη απαντά στα σενάρια που την θέλουν να παρουσιάζει βραδινή εκπομπή. Αναφορικά με την εκπομπή που παρουσιάζει σημείωσε: «Δεν πίστευα ότι το Happy Day θα έκλεινε δεκαετία. Όταν ξεκινάς με χαμηλές προσδοκίες και δεν αγχώνεσαι συμβαίνουν τα καλύτερα».

Στα σενάρια που την θέλουν να παρουσιάζει βραδινή εκπομπή απάντησε: «Φταίει η ειλικρίνεια και ο παρορμητισμός μου, που λες τι το ήθελα και το είπα; Όντως έγινε μία κουβέντα με το κανάλι εκείνη την περίοδο, παρόμοιες συζητήσεις έχουμε κάνει κι άλλες φορές και δεν κατέληξαν κάπου».

Και συνέχισε συμπληρώνοντας ότι όλα είναι θέμα χρόνου, «αν τη στιγμή που γίνει η πρόταση δεν θα λειτουργήσει εις βάρος του Happy Day ή της οικογένειας μου , τότε θα το συζητούσα», παραδέχθηκε η παρουσιάστρια.

Για τον συνεργάτη της Δημήτρη Παπανώτα σχολίασε: «Αν κάποιος προσδιόρισε τον Δημήτρη ως πανεπλίστα, ίσως γι’ αυτό να ενοχλήθηκε» και εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή «οι συνεργάτες μου από δική μου επιθυμία δεν νιώθουν δεύτεροι στην σειρά».

Ερωτηθείσα για τον Γιώργο Λιάγκα γιατί έχει βρεθεί φέτος «στο μάτι του κυκλώνα» απάντησε: «Ο Γιώργος Λιάγκας έχει έντονο χαρακτήρα, του αρέσει να εκφέρει γνώμη και να επιχειρηματολογεί και του το αναγνωρίζω. Ο κόσμος θέλει να βλέπει ανθρώπους που λένε την άποψή τους».

Καταλήγοντας αποκάλυψε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι έχει πει ”όχι” σε άλλες επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί, γιατί είναι συναισθηματική και δένεται με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι αυτό δεν είναι πάντα καλό.

Πηγή: zappit.gr

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε την Παρασκευή, η Αστυνομία στην Πάτρα, μετά τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης. Ειδικότερα, ομάδα ν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ποινές που φτάνουν τις πρόσκαιρες καθείρξεις έως 15,5 χρόνια και χρηματικές ποινές μέχρι 100.000 ευρώ, καταδικάστηκαν 50 κατηγορούμενοι που κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή στο κ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό περιστατικό στη διάρκεια του οποίου μία γυναίκα μαχαίρωσε δύο άτομα εκτυλίχθηκε πριν από λίγα 24ωρα στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη. Πληροφορίες της ιστοσελίδας, cr . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον αστυνομικό , οδηγό υπηρεσιακού βουλευτικού αυτοκινήτου, που κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της ανθρωποκτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας το 1996 στην Ατλάντα και Αργυρός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Κακλαμανάκης αναγορεύεται σήμερα σε επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Λογοθεραπείας και Φυσικοθερ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ – Ημέρα Δράσης του Προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών. Στην εκδήλωση που είχε τίτλο «Μα
Image
Image

Search