LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ετεοκλής Παύλου για Δημήτρη Παπανώτα: Σέβομαι την καριέρα του αλλά αυτό δεν μου στερεί το δικαίωμα να διαφωνήσω

“Θέλω και προσπαθώ, πιστεύω και ότι το κάνω, να λέω την άποψη μου πάντα” εξηγεί ο Ετεοκλής Παύλου.

Τόσο στην τηλεοπτική “κόντρα” με την Κατερίνα Καινούργιου όσο και τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα αναφέρθηκε ο Ετεοκλής Παύλου μιλώντας το μεσημέρι του Σαββάτου στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha.

“Υπάρχει ένας τηλεοπτικός διάλογος, πολλές φορές είναι και αντίλογος, με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Στο τέλος της ημέρας όμως έχει ξεχαστεί όλο αυτό και έχει φύγει” υπογράμμισε, αρχικά, ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του STAR

Παράλληλα, για το ξέσπασμα που είχε πρόσφατα σχετικά με τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την απόφαση της Νόνης Δούνια να βρεθεί υποψήφια για την Ευρωβουλή, ο Ετεοκλής Παύλου δήλωσε τα εξής. “Σέβεσαι τον κάθε άνθρωπο για την καριέρα και την πορεία που έχει αλλά αυτό δεν σου στερεί το δικαίωμα να διαφωνήσεις ούτε σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει λάθος σε κάτι. Εγώ θέλω και προσπαθώ, πιστεύω και ότι το κάνω, να λέω την άποψη μου πάντα”.

“Για οποιοδήποτε άνθρωπο συζητήσουμε, αν όμως διαφωνώ με κάτι κι αν κάτι που έχει κάνει είναι άσχημο ή προσβλητικό θα το πω. Θα το τονίσω και θα το καυτηριάσω εκείνη τη στιγμή”.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός έζησε το πιο μαγικό, το πιο ιστορικό του βράδυ, μέχρι το επόμενο. Οι ερυθρόλευκοι τρέλαναν την Ευρώπη, επικράτησαν 4-2 της Άστον Βίλα μέσα στο Μπέρμιγχαμ και πλέον έχο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καθυστέρηση υπήρξε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τον Ολυμπιακό καθώς σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι Άγγλοι υπήρξε φίλος των γηπεδούχων που έπαθε καρδια . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Die hard! Unbreakable! Πείτε το όπως θέλετε. Ο Παναθηναϊκός AKTOR έδειξε τεράστια αποθέματα ενέργειας, ψυχής και χαρακτήρα, άλωσε το Βελιγράδι στο Game 4 με 95-88 (είχε τον χαρακτή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άστατος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες, «χαλώντας» τα σχέδια των εκδρομέων για μια ανοιξιάτικη Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα.  Ειδικότερα, ο βροχερός που ξεκίνησε απ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχές, εκπαιδευτικές κοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=wP6PIqx7tio&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομικά αδύναμους συμπολ
Image
Image

Search