LIFE STYLE

LIFE STYLE

Στη δημοσιότητα η λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλυγουντ

Ο Άνταμ Σάντλερ (Adam Sandler), βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλυγουντ για το 2023, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Forbes».

Η επιτυχία του διάσημου ηθοποιού στο Netflix, ο οποίος εμφανίστηκε σε τρεις ταινίες, καθώς ανέλαβε και μέρος της παραγωγής τους, έγινε η αφορμή για να γίνει κατά 73 εκατ. δολάρια πλουσιότερος.

Αυτό τον έφερε πάνω από την πρωταγωνίστρια της «Barbie», Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie), η οποία στα 33 της χρόνια έγινε η νεότερη ηθοποιός στη λίστα. Ήταν, επίσης παραγωγός στην ταινία, η οποία ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 2023, καθώς και στην cult επιτυχία «Saltburn».

Ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) είναι τρίτος στη λίστα με τον Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling) να είναι από κοινού τέταρτος με τον Ματ Ντέιμον (Matt Damon) και την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), συμπρωταγωνίστρια του Σάντλερ στο «Murder Mystery» στην έκτη θέση.

Το «Murder Mystery 2» ήταν η πέμπτη ταινία με τις περισσότερες προβολές του Netflix της περασμένης χρονιάς, με 173 εκατομμύρια ώρες προβολής. Όπως αναφέρει το BBC, είναι η πρώτη φορά που ο Σάντλερ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του περιοδικού από το 2002.

Aναλυτικά η λίστα «Forbes» :

Άνταμ Σάντλερ (73 εκατ. δολάρια)
Μάργκοτ Ρόμπι (59 εκατ. δολάρια)
Τομ Κρουζ (45 εκατ. δολάρια)
Ράιαν Γκόσλινγκ (43 εκατ. δολάρια)
Ματ Ντέιμον (43 εκατ. δολάρια)
Τζένιφερ ‘Ανιστον(42 εκατ. δολάρια)
Λεονάρντο Ντι Κάπριο (41 εκατ. δολάρια)
Τζέισον Στέιθαμ (41 εκατ. δολάρια)
Μπεν ‘Αφλεκ (38 εκατ. δολάρια)
Ντένζελ Ουάσινγκτον (24 εκατ. δολάρια)

https://www.zougla.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα με 4-2 και ο πιθανός αποκλεισμός των Άγγλων από τον τελικό του Conference League έχει ξεκινήσει μια νέα συζήτηση στο "Νησί" και δη α . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε πέμπτο παιχνίδι (8/5, 20:00) στο Πριγκιπάτο θα αναδειχθεί ο νικητής της συναρπαστικής προημιτελικής σειράς (2-2) της EuroLeague ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Μονακό. Οι Μονεγάσκοι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για το Μεγάλο Σάββατο (4/5): Αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα νεφ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφάλειας κατά τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα λόγω του πολέμου στο Ισραήλ.Με τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας να βρίσκεται σε εξέλιξη, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=6bFrKLL8zi0&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
Image
Image

Search