LIFE STYLE

LIFE STYLE

Αιμίλιος Χειλάκης: Κι εγώ είμαι διαφορετικός από όλους αυτούς, αυτοί πώς με αποδέχονται;

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στο Pop Up για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρθηκε τόσο στην πρόκληση που έχει, αλλά και στα μηνύματα που θα ήθελε να περάσει.

«Η πρόκληση είναι διπλή. Πρέπει να είσαι ακριβής με το ακριβές που έχει αυτή η δουλειά. Πρέπει να είμαι πολύ συνεπής με τους ανθρώπους που θα δουλέψω μαζί τους. Δεύτερον, λες ωραίος ο ρόλος. Θα κάνω κάποιον που θα δείξω κάτι, θα βάλουμε τον κόσμο να αναρωτηθεί σε σχέση με αυτούς τους ανθρώπους -που πριν από μερικά χρόνια τους ανθρώπους αυτούς τους είχαμε στη Βουλή μας».  


«Το να θυμηθούμε ότι πατρίδα μας μπορεί να μην είναι όλη η γη αλλά θα έπρεπε. Πατρίδα μας είναι το κοινωνικό μας μέρος, δεν είναι απλά το χώμα μας. Και το κοινωνικό μας μέρος έχει όλους τους ανθρώπους που είναι παρόντες και αυτοί οι άνθρωποι είναι και μετανάστες, είναι και τσιγγάνοι, είναι και ομοφυλόφιλοι, είναι και διαφορετικοί… Κι εγώ είμαι διαφορετικός από όλους αυτούς. Αυτοί πώς με αποδέχονται;»,

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  πραγματική εικόνα της αναχώρησης των επισκεπτών του καρναβαλιού στην Πάτρα απέδωσε με μόλις τρεις του φωτογραφίες στην ανάρτησή του στο facebook, ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Ηρακλή Σίψα, πρώην εκδότη της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας «Πατρινές Ώρες», και απευθύνει συλλυπη . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου σχετικά με την παράνομη εισβολή στην Κύπρο το 1974 συνιστούν πρόδηλη στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας και προσβολή στην μνήμη των θυμάτων” αναφέρο . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από την κιτς φιέστα του κ. Γεωργιάδη με τα απογευματινά χειρουργεία και η πολιτική της κυβέρνησης που υπονομεύει τη λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  πραγματική εικόνα της αναχώρησης των επισκεπτών του καρναβαλιού στην Πάτρα απέδωσε με μόλις τρεις του φωτογραφίες στην ανάρτησή του στο facebook, ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Ηρακλή Σίψα, πρώην εκδότη της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας «Πατρινές Ώρες», και απευθύνει συλλυπητήρια από καρδιάς, σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερο της κορύφωσης των
Image
Image

Search