LIFE STYLE

LIFE STYLE

Masterchef spoiler: Ποιος παίρνει προβάδισμα μια «ανάσα» πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή

 

 

Έφτασε η ώρα για να μάθουμε τον μεγάλη νικητή του MasterChef. Ποιος έχει αποκτήσει προβάδισμα πριν την τελική δοκιμασία και την live ανακοίνωση των αποτελεσμάτων το βράδυ της Τετάρτης;

 

Ένα βήμα πριν το μεγάλο φινάλε βρίσκονται οι δύο φιναλίστ του MasterChef 5, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης, οι οποίοι θα μονομαχήσουν το βράδυ της Τρίτης (08/06) στην προτελευταία δοκιμασία του τελικού.

 

Μαζί τους στην κουζίνα θα βρεθούν όλοι οι παλιοί παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής του Star, που θα τους εμψυχώνουν, θα τους βοηθούν -και ενίοτε θα τους αποπροσανατολίζουν- από τον εξώστη. Ο τελικός άλλωστε βρίσκεται στην τελική ευθεία και αν κρίνουμε από τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, ο νικητής θα βγει… οριακά.

 

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η δοκιμασία ήταν πιάτο αντιγραφής του Σουηδού σεφ που είναι βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, Fredrik Berselius, που ήρθε από το περίφημο εστιατόριο του Aska στη Νέα Υόρκη. Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη δοκιμασία και η μεγάλη διαφορά ήταν πως βαθμολόγησε τους δύο φιναλίστ μόνο ο καλεσμένος σεφ.

 

Ποιος έχει πάρει το προβάδισμα;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sports365.gr, η βαθμολογία ήταν ένα μεγάλο αίνιγμα, αφού ουδείς γνωρίζει με πιο τρόπο βαθμολόγησε ο Σεφ Fredrik Berselius.

 

Η αλήθεια είναι ότι τα σχόλια του ήταν ιδιαιτέρως κολακευτικά και για τους δύο φιναλίστ. Είπε ότι δεν ξέρει πολλούς που θα μπορούσαν να πετύχουν αυτήν την αντιγραφή σε αυτό το χρόνο και το αποτέλεσμα που είδε. Χάρισε και στους δύο φιναλίστ από ένα βιβλίο του υπογεγραμμένο από τον ίδιο.

 

Οι δύο φιναλίστ το πάλεψαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, σε μερικές στιγμές ξεπέρασαν τα προβλήματα πουν τους παρουσιάστηκαν και όταν χρειάστηκε αυτοσχεδιάσανε, ειδικά η Μαργαρίτα.

 

Ωστόσο, όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Οι τεχνικές και τα υλικά ήταν όλα μέσα στα πιάτα. Βάση των όσων είδαμε αλλά κυρίως από όσα ακούσαμε από τον Fredrik Berselius ο Διονύσης πήρε έστω και με μικρή διαφορά καλύτερη βαθμολογία από την Μαργαρίτα.

 

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης ήταν καλύτερος στα δύο πρώτα πιάτα, και η Μαργαρίτα καλύτερη στο τρίτο πιάτο.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης από το βήμα της Βουλής κατά την τρίτη μέρα της συνεδρίασης για την π . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμμ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο βασιλιάς Κάρολος απευθύνθηκε στον βρετανικό λαό, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη για τους καθολικούς.Στο μήνυμά του, επαναβεβαίωσε την υπόσχεση της στέψης του να ακολουθήσει το παράδειγμα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλια.Η συνάντηση πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
Image
Image

Search