LIFE STYLE

LIFE STYLE

MasterChef: Χαμός στο Twitter με την αποχώρηση του Τζιοβάνι

Οι εντάσεις και οι ανατροπές δεν έλειπαν από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Η Μπλε ομάδα πήγε σε δοκιμασία αποχώρησης, αφού στην ομαδική δοκιμασία έχασε για λίγους βαθμούς από την Κόκκινη. Νωρίτερα οι δύο ομάδες έκαναν την τελευταία τους ομαδική δοκιμασία που αποτελούνταν από δύο γύρους και μετά από μια ανατρεπτική ψηφοφορία, η Μπλε ομάδα ήταν αυτή που ηττήθηκε. Μαρίνα Ντεμολλάι, Τζιοβάνι Σκαράτζι και Αλέξναδρος Συνοδινός έδωσαν μάχη για να μπούνε στην εξάδα. Στην αντιγραφή πιάτου που συνδύαζε τις ξεχωριστές γεύσεις της Κρήτης και της Μακεδονίας, δοκιμάστηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Καλεσμένος ήταν ο chef Μανώλης Παπουτσάκης ο οποίος κλήθηκε να αξιολογήσει μαζί με τους κριτές τα αποτελέσματα. Αυτός που τελικά δυσκολεύτηκε περισσότερο ήταν ο Τζιοβάνι Σκαράτζι. Μη καταφέρνοντας να διορθώσει το λάθος του αποχώρησε από τον διαγωνισμό.Καθώς ο Τζιοβάνη ήταν από τους πιο ικανούς αλλά και τους πιο δημοφιλής παίκτες του φετινού διαγωνισμού, το Twitter όπως ήταν αναμενόμενο πήρε φωτιά με την αποχώρησή του. Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν το γεγονός πως οι κριτές κατέβηκαν να τον χαιρετήσουν, αναγνωρίζοντας έτσι την ποιότητά το.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας σε σπίτι στην περιοχή του Μαλεβιζίου μπροστά στα μάτια της κόρης του. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες όταν ένας 54χρονος . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση βιασμού και εκδικητικής πορνογραφίας εξετάζει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, μετά από καταγγελία 19χρονης κοπέλας σε βάρος 64χρονου και 35χρονης. Η19χρονη κατέθεσε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας βαίνει εντεινόμενο παρά τα μέτρα της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.), με απανωτά περιστατικά να έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ορατός περισσότερο από ποτέ είναι πια ο κίνδυνος ανθρώπινου λάθους στα νοσοκομεία της Πάτρας, με το νοσηλευτικό προσωπικό, εξαιτίας των ελλείψεων, να καλείται με μόλις 2 ή 3 άτομα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας βαίνει εντεινόμενο παρά τα μέτρα της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.), με απανωτά περιστατικά να έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας αποτροπιασμό και έντ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για τις επικείμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 θα βρεθεί στην Πάτρα σήμερα η Έφη Αχτσιόγλου, Βουλεύτρια Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΕΑΣ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τετάρτη το πρωΐ πρόκειται να συναντηθούν Κώστας Πελετίδης και Χριστίνα Αλεξοπούλου. Ο Δήμαρχος Πατρέων είχε ζητήσει από καιρό συνάντηση με την υφυπουργό Μεταφορών και τελικά το ραντεβού κλείστηκε
Image
Image

Search