LIFE STYLE

LIFE STYLE

Κατερίνα Καραβάτου: Η μαμά μου με έχασε στη λαϊκή αλλά δεν με ξέχασε

Σε μια προσωπική της εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου, το πρωινό της Τρίτης, με αφορμή το σπικάζ της συνεργάτιδας της, Ελισάβετ Κυρίτση σε βίντεο της εκπομπής. Σε αυτήν, η παρουσιάστρια της Φωλιάς των Κου Κου, θέλησε να προδώσει με χαμόγελο μια επική ιστορία με την αγαπημένη της μητέρα όταν βρίσκοντας στην λαϊκή αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είπε η Ελισάβετ στο σπικάζ ότι πρέπει όλοι να έχουμε αφήσει το παιδί μας κάπου. Δεν το έχουμε αφήσει όλοι, Ελισάβετ, το παιδί μας κάπου… Δεν το έχουμε ξεχάσει όλοι το παιδί μας κάπου… Έχει συμβεί σε ορισμένους ανθρώπους επειδή είσαι εκείνη τη στιγμή σε στρες, σε τρικυμία εν κρανίω… Αυτό το πράγμα όμως μετά δεν μπορεί να το ξεπεράσει κανένας γονιός».

«Και μένα η μαμά μου με έχασε στη λαϊκή αλλά δεν με ξέχασε. Από αυτό έχουν μείνει στη μαμά μου πάρα πολλά τραύματα. Ήμουν τεσσάρων χρονών και ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει. Θυμάται που με κρατούσε από το χέρι, εγώ κρατούσα ένα μπουκάλι ξύδι που είχαμε αγοράσει από κάπου, αφήνει το χέρι μου για να πάρει κάτι και εγώ φεύγω. Η μαμά μου άρχισε να φωνάζει, «ένα κοριτσάκι ξανθό με ένα ξύδι»! Με βρήκαν» πρόσθεσε με αναπαραστατικό τρόπο η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του STAR.

 
 «Εγώ δεν το θυμάμαι αυτό το πράγμα, η μαμά μου όμως δεν το έχει ξεπεράσει ποτέ στη ζωή της».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search