LIFE STYLE

LIFE STYLE

Θύμα απάτης ο Ηλίας Βρεττός: Με ένα sms του «σήκωσαν» λεφτά

Ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός είναι ακόμη ένα θύμα των επιτήδειων που με ένα sms καταφέρουν να αδειάζουν λογαριασμούς.

Ήταν ο ίδιος ο Ηλίας Βρεττός που με ένα story στο Instagram αποκάλυψε ότι τον είχαν κλέψει.

Την Παρασκευή, λοιπόν, ο Ηλίας Βρεττός ανέβασε μια φωτογραφία στα stories του. Ήταν screenshot από μήνυμα που είχε λάβει στο κινητό του.

Το μήνυμα τον ειδοποιούσε ότι η κάρτα του είχε μπλοκαριστεί προσωρινά για λόγους ασφαλείας. Και δίπλα υπήρχε ένα link. Το οποίο πάτησε ο τραγουδιστής και έτσι οι απατεώνες απέκτησαν πρόσβαση στο λογαριασμό του.

«Με αυτό το SMS και αφού πάτησα το λινκ, μου έκλεψαν χθες χρήματα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας», έγραψε ο τραγουδιστής και ζήτησε «όποιος μπορεί να βοηθήσει και γνωρίζει κάτι ας στείλει μήνυμα».

https://www.newsit.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Πάτρα, με την σκόνη να έχει απομονώσει την πόλη, αφού ο ορίζοντας είναι τελείως κλειστός και χάθηκαν στην κυριολεξία, η Ναύπακτος, η Παλιοβο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστίνα Πετροπούλου, “ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ”, Μνήμη Συγγένεια Ταυτότητα στο Γκαλλιτσιανό της Καλαβρίας, Επίκεντρο, Θεσσαλονίκη 2023. Επειδή ακόμα και σήμερα πολλοί ίσως να έχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαιρετίζει όλους τους σ
Image
Image

Search