LIFE STYLE

LIFE STYLE

Karlie Kloss: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με το μωράκι της και τον αγαπημένο της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το supermodel Karlie Kloss καθώς πριν από περίπου έναν μήνα έφερε στο κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της,  Joshua Kushner.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret έκανε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό του μωρού της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Karlie Kloss και τον καλό της, Joshua Kushner, την ώρα που απολάμβαναν τη βόλτα τους στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με το μωράκι τους στο καρότσι.

Όπως θα διαπιστώσετε, οι αναλογίες της διάσημης καλλονής δεν μαρτυρούν με τίποτα ότι πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το παιδάκι της.

Η Karlie Kloss φορούσε ένα τζιν και ένα see – through top ενώ ήταν ιδιαίτερα διαχυτική με τον αγαπημένο της. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης τμήματος του δικτύου του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ, την Πέμπτη 25 Απρίλη από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης δι . . .
LIFE STYLE

Tο 12άρι της Ελλάδας, στον Μεγάλο Τελικό της 68ης Eurovision, θα ανακοινώσει φέτος η Έλενα Παπαρίζου. Αν και η πληροφορία ήταν γνωστή εδώ και αρκετές ημέρες, τώρα επιβεβαιώθηκε κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της  Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας, λαμβάνοντας υπόψη το καιρικό φαινόμενο της “Αφρικανικής σκό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι την Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης τμήματος του δικτύου του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ, την Πέμπτη 25 Απρίλη από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της  Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας, λαμβάνοντας υπόψη το καιρικό φαινόμενο της “Αφρικανικής σκόνης” που έχει κατακλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι την Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθηκαν από την Αστυνομ
Image
Image

Search