LIFE STYLE

LIFE STYLE

Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα στην Αθήνα με τον γιο της

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Τζένη Μπαλατσινού τους τελευταίους μήνες, καθώς πριν λίγο διάστημα ήρθε στον κόσμο ο πρώτος καρπός του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια.

Ο μικρός, ο οποίος θα πάρει το όνομα Παναγιώτης – Αντώνιος, έχει ξετρελάνει το αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο ζει όμορφες και μοναδικές στιγμές στο πλευρό του μωρού του.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr απαθανάτισε την ευτυχισμένη μανούλα την ώρα που απολάμβανε τη βόλτα της στο Ζάππειο με τον μικρό της πρίγκιπα.

Η παρουσιάστρια χωρίς ίχνος μακιγιάζ, και με athleisure look, απόλαυσε τον περίπατό της και έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον δρόμο προς τη φυλακή έδειξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 48χρονο που καταδικάστηκε τελεσίδικα επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά και εξύβρισε μία νεαρή γυναίκα, μέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη διερεύνηση αδικημάτων όπως αυτό της ανθρωποκτονίας διά παραλείψεως από τα αστυνομικά όργανα, ζητούν οι συνήγοροι της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από . . .
LIFE STYLE

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι στιγμές που βιώνει ο Νότης Σφακιανάκης, αφού καλείται να αντιμετωπίσει ακόμη μια νέα απώλεια στο στενό του περιβάλλον. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη . . .
LIFE STYLE

Η Μαρία Αντουλινάκη μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της σε συνέντευξη που έδωσε στο «Mega Καλημέρα».Αρχικά, περιέγραψε τις δουλειές που είχε κάνει στο παρελθόν πριν τα καταφέρει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search