LIFE STYLE

LIFE STYLE

Νέες καταγγελίες για πασίγνωστο ηθοποιό – Κατέχει σημαντική θέση στον χώρο του θεάτρου

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χάνουν τον ύπνο τους όσο περνούν οι μέρες και πέφτει φως στα σκοτεινά -μέχρι σήμερα- μονοπάτια του χώρου της τέχνης στην Ελλάδα. Mετά τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος συνελήφθη προ ημέρων και ακόμα έναν ηθοποιό που βρίσκεται στο στόχαστρο της εισαγγελίας, ακόμα μια -η τρίτη κατά σειρά- υπόθεση, έρχεται να τραντάξει τον χώρο του θεάτρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, νέες καταγγελίες σοκ για γνωστό ηθοποιό που κατέχει σημαντική θέση στο χώρο του θεάτρου βρίσκονται στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης.΄Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Πρωινό», υπάρχουν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση νεαρών ηθοποιών από 65χρονο ηθοποιό, πρωταγωνιστή σε πασίγνωστο σίριαλ. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο «υπάρχει παραγραφή των αδικημάτων γιατί καταγγέλλονται καταστάσεις που έχουν συμβεί προ εικοσαετίας. Είναι όμως πολύ πιθανή η κλήση του στον εισαγγελέα».

 

«Επιθέσεις μέσα σε καμαρίνια»

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, «ο γνωστός ηθοποιός κατέχει υψηλή θέση στα δρώμενα του πολιτισμού από το 2019. Οι καταγγελίες αυτές σχετίζονται με συγκεκριμένες παραστάσεις και επιθέσεις μέσα σε καμαρίνια. Δεν θα πω πού έχουν γίνει αυτές οι καταγγελίες, αλλά νομίζω ότι θα πάρουν και αυτές τον δρόμο της δικαιοσύνης διότι έστω και αν έχουν παραγραφεί, μπορεί από την ιστορία να βγει κάτι πιο σύγχρονο, ίσως κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια» αναφέρει το ρεπορτάζ.

«Έχω υπάρξει μάρτυρας περιστατικού σεξουαλικής παρενόχλησης»

Για παρόμοια περιστατικά μίλησε και η γνωστή σεναριογράφος, Άννα Χατζησοφιά, μιλώντας στην ίδια εκπομπή. Φυσικά, δεν έχει γίνει σύνδεση των δύο γεγονότων, ωστόσο πρόκειται για ένα ακόμα παράδειγμα των όσων γίνονταν πίσω από την κουρτίνα. Η στενή συνεργάτιδα του Χάρη Ρώμα μίλησε για την «πληγή» που έχει ανοίξει στον χώρο του θεάματος, λέγοντας πως σημασία έχει η «επόμενη ημέρα» και το «ξεκαθάρισμα» που θα γίνει, «όχι μόνο στον χώρο του θέατρου, του θεάματος, της τηλεόρασης, της δημοσιογραφίας, της πολιτικής, των πανεπιστημίων, των σχολείων, αλλά αν συνολικά βοηθήσει στο να αλλάξουν οι νοοτροπίες. Το σημαντικό είναι να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τα έμφυλα στερεότυπα, τα θύματα να πάψουν να αυτοενοχοποιούνται, η κοινωνία να πάψει να ενοχοποιεί τα θύματα, νομίζω πως αυτό είναι το μεγάλο βήμα που οφείλουμε να κάνουμε σαν δημοκρατική κοινωνία και νομίζω ότι βαδίζουμε σε έναν δρόμο που θα μας βγάλει κάπου καλά». Στη συνέχεια και ερωτηθείσα για το αν εκείνη γνώριζε για περιστατικά βίας από τους ανθρώπους που κατηγορούνται, η ίδια απάντησε πως οι φήμες υπήρχαν, ενώ μάλιστα παραδέχθηκε πως έχει υπάρξει μάρτυρτας περιστατικού σεξουαλικής παρενόχλησης ενός σκηνοθέτη προς ηθοποιό. «Τότε είχα αντιδράσει, είχα πάρει τον υπεύθυνο του καναλιού και είχε «κοπεί στη ρίζα του» το πρόβλημα. Αλλά δεν θέλω να συγκρίνω έκταση και ένταση περιστατικών» τόνισε.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από την μοιραία νύχτα της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αναργύρων, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Star, χρειάστηκε ν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search