LIFE STYLE

LIFE STYLE

Έγκυος για δεύτερη φορά η Meghan Markle

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle περιμένουν τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex επέλεξαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να ανακοινώσουν την ευχάριστη είδηση.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Archie θα γίνει μεγάλος αδερφός. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι ενθουσιασμένοι καθώς περιμένουν το δεύτερο παιδί τους» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ζεύγους.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους με μία τρυφερή ασπρόμαυρη φωτογραφία, τραβηγμένη από τον φίλο τους Misan Harriman.

Τα νέα έρχονται μερικούς μήνες μετά την είδηση για την αποβολή της Meghan Markle. Η δούκισσα του Sussex είχε γράψει ένα άρθρο στους New York Times, στο οποίο αποκάλυπτε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εκείνη και ο Πρίγκιπας Harry μετά τον χαμό του μωρού τους τον περασμένο Ιούλιο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την προσβασιμότητα και την συμπερίληψη μίλησε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου στην 6η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Περι . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αμερικανός μπασκετμπολίστας του Περιστερίου αναζητείται από την ΕΛΑΣ, ύστερα από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία που έκανε το βράδυ της Παρασκευής 19/4 η σύντροφός του στο αστυ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τραγωδία στην οδό 25η Μαρτίου στην Παραλία Πατρών στις 3.15 το απόγευμα. Οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το όχημά του καρφώθηκε σε μάντρα σπιτιού. Οταν έφθασαν κάποιοι για βοήθεια δ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εκτός εαυτού βγήκε, για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί, ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 15 χρόνων στο Αγρίνιο και επιτέθηκε με πρωτοφανή βιαιότητα στην κατά δυο χρόνια μεγαλύτερη αδελφή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την προσβασιμότητα και την συμπερίληψη μίλησε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου στην 6η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Περιφερειακής Ομοσπονδία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
Image
Image

Search