LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η πρόσφατη εμφάνιση της βασίλισσας Letizia

Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας συναντήθηκε πρόσφατα με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος κατά των ναρκωτικών, (FAD), με έδρα του στη Μαδρίτη του οποίου είναι επίτιμη Πρόεδρος και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα!

Για τη συγκεκριμένη περίσταση, η βασίλισσα Letizia έκανε μια ιδανική πρωινή εμφάνιση αναβαθμίζοντας το office look, με ένα ντύσιμο που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα.

Συγκεκριμένα φόρεσε μαύρο παντελόνι και μαύρο πουλόβερ, τα οποία αναβάθμισε με ένα πολύ κομψό γκρι-μαύρο παλτό Nina Ricci. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με μαύρα μοκασίνια και μαύρη μεγάλη τσάντα -φάκελο.

Ωστόσο αυτό που πολλοί παρατήρησαν ήταν η γκρι τούφα στα μαλλιά της. Κάτι πρωτάκουστο για τη Letizia, η οποία έχει πάντα τα μαλλιά της βαμμένα και περιποιημένα.

Όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα, σε περιόδους πανδημίας, όπου πολλά κομμωτήρια είναι κλειστά, πολλές γυναίκες έχουν επιλέξει την «επιστροφή στις ρίζες» και η βασίλισσα Letizia δίνει το παράδειγμα.

Οι Ισπανοί, ωστόσο, δεν έχουν πάρει αυτή την αλλαγή της βασίλισσας με καλό μάτι, αφού ισχυρίζονται ότι υπάρχει ένα «κρυφό μήνυμα στα γκρίζα μαλλιά της Letizia: Η κατάθλιψη.»

«Η επιλογή της Letizia να δείξει την γκρίζα τούφα στα μαλλιά της, αποτελεί μια ελαφρώς παρακμιακή εικόνα που μας κάνει να πιστεύουμε περισσότερο ότι πάσχει από κατάθλιψη εδώ και χρόνια», δήλωσε ισπανικό μέσο ενημέρωσης, προσθέτοντας ότι αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Letizia αφήνει γκρίζα τα μαλλιά της δεδομένου ότι είναι «απίστευτα τελειομανής σε ότι αφορά την εικόνα της, το σώμα της, και το πρόσωπό της».

To πιο πιθανό όμως είναι ότι η βασίλισσα Letizia έχει επιλέξει να ταυτιστεί με πολλές γυναίκες στην ηλικία της, που αυτή την περίοδο έχουν την ελευθερία να αφήσουν τα μαλλιά τους άβαφα, επιστρέφοντας στο φυσικό τους χρώμα δίνοντας το μήνυμα ότι είναι μία από αυτές.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση σκύλων σε γυναίκα εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης, σε πάρκινγκ της οδού Μάντικα στη Ραφήνα. Όπως αναφέρει το irafina.gr, ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε ο Δήμος . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
Image
Image

Search