LIFE STYLE

LIFE STYLE

Νεκρός ο 24χρονος γιος της Στέφανι Σέιμουρ - Από υπερβολική δόση ναρκωτικών

O 24χρονος γιος της Στέφανι Σέιμουρ και του δισεκατομμυριούχου συζύγου της Πίτερ Μπραντ, Χάρι, έχασε πρόωρα τη ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών, όπως ανακοίνωσε χθές, Δευτέρα, η οικογένεια. Ο γιος της Σέιμουρ βρέθηκε νεκρός την Κυριακή, λίγες μέρες πριν από την προγραμματισμένη είσοδό του σε κλινική απεξάρτησης, όπως είπαν οι γονείς του σε δήλωσή τους στα MME. Ο νεαρός που ακολουθούσε τα βήματα της μητέρας του στο μόντελινγκ, έδινε επί χρόνια μάχη με τις εξαρτήσεις.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αντί παραιτήσεως, η κα Κεραμέως πραγματοποιεί κομματικές φιέστες στο εξωτερικό», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, και παράλληλα ζητά τη διερεύνηση του «σκανδάλου των διαρρο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το μήνυμα πως η Αίγυπτος είναι χώρα – «κλειδί» για τη σταθερότητα στη Μέση Ανατολή και στην Ανατολική Μεσόγειο έστειλε ο Γιώργος Γεραπετρίτης κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικρή ήταν η ποσότητα ναρκωτικών που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός άνδρα σε περιοχή του Αγρινίου, ωστόσο κατέσχεσαν παράνομα όπλα και ερευνούν αν εμπλέκεται σε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη Πάτρα Ενωμένη και ο επικεφαλής της Κώστας Σβόλης αναφέρουν:   Tο Πατρινό Καρναβάλι ολοκληρώθηκε για μια ακόμη χρονιά, με τη συμμετοχή χιλιάδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικρή ήταν η ποσότητα ναρκωτικών που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός άνδρα σε περιοχή του Αγρινίου, ωστόσο κατέσχεσαν παράνομα όπλα και ερευνούν αν εμπλέκεται σε άλλα αδικήματα. Συ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη Πάτρα Ενωμένη και ο επικεφαλής της Κώστας Σβόλης αναφέρουν:   Tο Πατρινό Καρναβάλι ολοκληρώθηκε για μια ακόμη χρονιά, με τη συμμετοχή χιλιάδων Καρναβαλιστών από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαρτίου, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να επισκεφθεί το Καραμανδάνειο, το μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο της ΝΔ Ελλάδας, του οποίου
Image
Image

Search