LIFE STYLE

LIFE STYLE

Survivor: Πόσα χρήματα παίρνουν οι Διάσημοι

Το Survivor έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλά έχουν ακουστεί για τα ποσά που παίρνουν οι Διάσημοι κάθε εβδομάδα, για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. «Στη φωλιά των Κου Κου» παρουσίασαν αναλυτικά τη λίστα με όλα τα ποσά που παίρνουν οι παίκτες των Διασήμων.

 

Ανθή Σαλαγκούδη 6.500 ευρώ

Τριαντάφυλλος 6.000 ευρώ

Αλέξης Παππάς 5.500 ευρώ

Κάτια Ταραμπάνκο 5.500 ευρώ

Αγγελική Λάμπρη (αποχώρησε) 5.500 ευρώ

Πάνος Καλίδης 4.500 ευρώ

Μιχάλης Αρναούτης (αποχώρησε) 4.500 ευρώ

Άννα Μαρία Βέλλη 4.000 ευρώ

Γιώργος Κοψιδάς 3.500 ευρώ

Περικλής Κονδυλάτος 3.000 ευρώ

 

Οι Μαχητές βρίσκονται σε αρκετά χαμηλότερο επίπεδο αμοιβών. Σύμφωνα με την εκπομπή του Star λαμβάνουν από 500 έως 1,000 ευρώ ο καθένας την εβδομάδα.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθηκαν από την Αστυ
Image
Image

Search