LIFE STYLE

LIFE STYLE

Καλογρίδη: Η σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει

Καλεσμένη στο Dot βρέθηκε η Νατάσα Καλογρίδη, το μεσημέρι του Σαββάτου, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στον ΣΚΑΪ. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην πολυσυζητημένη σχέση που διατηρούσε με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Ειδικότερα, η Νατάσα Καλογρίδη τόνισε χαρακτηριστικά πως «η σχέση με αυτή τη συγκεκριμένη προσωπικότητα, ήταν μια σχέση πνευματική και δε θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει. Η σχέση μας πλέον δεν είναι καθημερινή».

«Είναι ένας άνθρωπος που σου εξελίσσει το πνεύμα και σε ταξιδεύει και σε φτάνει μέχρι και την έκσταση την πνευματική» πρόσθεσε η ηθοποιός. «Γιατί τολμώ να πω ότι με έφτασε μέχρι και σε αυτό το σημείο».

«Δε με ενδιέφερε τι συνέβαινε γύρω από τη σχέση μας, εμένα με ενδιέφερε τι συνέβαινε με εμάς. Δεν έμπαινα καν στην υπόλοιπη τρέλα. Η σχέση μας δεν έχει σταματήσει. Έχει πάρει μια άλλη μορφή» συμπλήρωσε η Νατάσα Καλογρίδη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Δ.Σ  του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ), σε ανακοίνωσή του αναφέρει: H 28η Απριλίου έχει καθιερωθεί από την Διεθνή Οργάνωση Εργασίας ως «Παγκ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελεύθερος με περιοριστικό όρο αφέθηκε μετά την απολογία του ο Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος χθες το μεσημέρι γρονθοκόπησε τον βουλευτή Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης εντός της . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Πάτρα υποδέχεται σήμερα στο Δηµαρχείο της, την Ολυµπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυµπιακών Αγώνων «PARIS 2024». Η Φλόγα αναµένεται να φθάσει στην Πάτρα µέσω της Γέφυρας Ρίου- Αν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας σημειώνονται  σήμερα Πέμπτη, ωστόσο, τις επόμενες ημέρες, ωστόσο, περιμένουμε γενικά καλές καιρικές συνθήκες, αρκετ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα επεισόδιο μεταξύ δύο γιατρών, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, σε χώρο εντός του Νοσοκομείου Πύργου, εξετάζει τόσο το Α.Τ. Πύργου, όσο και η διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας. Σύμφωνα μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας αποτελούμενη από την β΄ Αντιπρόεδρο Αργυρώ Χαϊκάλη, τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Μπαλάση και τα μέλη του ΔΣ Μαρία Θεοδοσοπούλου και Γεώργιο Αποσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
Image
Image

Search