LIFE STYLE

LIFE STYLE

Χάρις Αλεξίου: Σχολιάζει την πανδημία και τα πρόστιμα μέσα από ένα της τραγούδι – Τα σχόλια των θαυμαστών της

Η Χαρούλα Αλεξίου είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο σπουδαίες γυναικείες φωνές της χώρας μας. Η ερμηνεύτρια όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να μας ταξιδέψει με τη φωνή και τα τραγούδια της για αυτό και η απόφασή της να αποσυρθεί από το τραγούδι προκάλεσε την έκπληξη των θαυμαστών της.

Η Χάρις Αλεξίου ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ένα πρόσωπο που δε δίστασε ποτέ να πάρει θέση για τα όσα συμβαίνουν γύρω μας κάτι που συνεχίζει να κάνει μέχρι και σήμερα. Αυτή τη φορά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να τοποθετηθεί για το δεύτερο lockdown, τις απαγορεύσεις που μας έχουν επιβληθεί αλλά και τα πρόστιμα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός άδειου δρόμου της Αθήνας και έγραψε, “Αν θέλεις βόλτα βραδινή στην πόλη 300 ευρώ. Αν θέλεις σινεμά 300 ευρώ. Αν θες χορό εκεί που τρέχουν όλοι 300 ευρώ. Ξενύχτι και λοιπά 300 ευρώ. Αν θέλεις κούρσα ως την παραλία 300 ευρώ”.

Αυτά τα λόγια φυσικά δεν είναι άλλα από τους στίχους του τραγουδιού της “Πες το κι έγινε” τους οποίους συμπλήρωσε με το ποσό του προστίμου που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση για την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της ήταν πολλά με τους περισσότερους να υποστηρίζουν ότι ευτυχώς μπορούμε να τραγουδάμε ελεύθερα χωρίς πρόστιμο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Ηρακλή Σίψα, πρώην εκδότη της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας «Πατρινές Ώρες», και απευθύνει συλλυπη . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου σχετικά με την παράνομη εισβολή στην Κύπρο το 1974 συνιστούν πρόδηλη στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας και προσβολή στην μνήμη των θυμάτων” αναφέρο . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από την κιτς φιέστα του κ. Γεωργιάδη με τα απογευματινά χειρουργεία και η πολιτική της κυβέρνησης που υπονομεύει τη λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Ηρακλή Σίψα, πρώην εκδότη της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας «Πατρινές Ώρες», και απευθύνει συλλυπητήρια από καρδιάς, σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερο της κορύφωσης των
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας προγραμματίζει για αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 11το πρωί στον ΕΛΓΑ Πάτρας και στις 12 το μεσημέρι στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρί
Image
Image

Search