LIFE STYLE

LIFE STYLE

J2US: Η επική γκάφα της Βίκυς Σταυροπούλου με αποδέκτη τον Τριαντάφυλλο

Σε δύσκολη θέση ήρθε η Βίκυ Σταυροπούλου κατά τη διάρκεια του δεύτερο live του J2US.

Την ώρα που η ηθοποιός ετοιμαζόταν να ασκήσει κριτική στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Τριαντάφυλλο, μπερδεύτηκε κι αποκάλεσε «Γαρύφαλλο» τον τραγουδιστή.

Μόλις κατάλαβε το λάθος της η Βίκυ Σταυροπούλου, έσπευσε αμέσως να το διορθώσει πανικόβλητη ενώ ο Τριαντάφυλλος είχε μία μοναδική έκφραση αμηχανίας. Η Βίκυ του είπε: «Παιδιά αυτό δεν ήταν trap ήταν Trump. Ο Γαρύφαλλος…Τριαντάφυλλε τι ντροπή ήταν αυτό σου ζητάω χίλια συγγνώμη. Το είπα αυτό γιατί την κοπέλα που με φτιάχνει την λένε Γαρυφαλλιά και τώρα ζητούσα την Γαρυφαλλιά. Σου ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Συγγνώμη όντως. Έκανα βλακεία;»

Ο Τριαντάφυλλος φανερά αμήχανος προσπαθούσε να κρατήσει τον εκνευρισμό του και απλά ανέφερε: «Να είσαι καλά Βίκυ και να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Σιγά δεν έγινε τίποτα».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search