LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ναταλία Γερμανού: Τί είπε για την παρουσία της στην τηλεόραση

Τη Ναταλία Γερμανού συνάντησε η κάμερα του «Πρωινού» και ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας. Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τη δήλωση της Έλενας Μπάση, η οποία τόνισε πως οι δυο τους ήταν συμμαθήτριες. Η Ναταλία Γερμανού απάντησε με χιούμορ, ενώ αποκάλυψε πως η πρώην παίκτρια του «The Bachelor» θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της το Σαββατοκύριακο.

«Είμαι φανατική σχολιάστρια του The Bachelor και το βλέπω. Το Σαββατοκύριακο θα έρθει η Έλενα στην εκπομπή να κάνουμε ένα… reunion. Δε ξέρω αν θα μπορέσουν να έρθουν και οι άλλοι από την τάξη, αλλά ναι. Θα είναι το Σαββατοκύριακο για να το λύσουμε αυτό το μυστήριο. Έχω την εντύπωση πως είμαι λίγο μεγαλύτερη από την Έλενα. Αν η Έλενα είναι 38… όλοι ξέρουν πόσο είμαι εγώ. Εκτός αν εκείνη υπονοεί πως εγώ είμαι 38 και τόσα χρόνια προσθέτω χρόνια στον εαυτό μου, αυτό με κάνει μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση παρουσιάστριας» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search