LIFE STYLE

LIFE STYLE

Μίλησε για την προσωπική του ζωή ο Πάνος Ιωαννίδης

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον νέο κύκλο του «Master Chef» και αποκάλυψε πως έρχεται «τσουνάμι γυρισμάτων».

Παράλληλα ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε μάλιστα πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται σε μία πολύ καλή σχέση που τον κάνει ευτυχισμένο

«Βρίσκομαι αρκετό καιρό σε μία σχέση και είμαι πολύ καλά. Νομίζω ότι η προσωπική ζωή του καθενός λέγεται προσωπική, γιατί είναι προσωπική. Αν τη λέει δεν είναι προσωπική, είναι κοινή» είπε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Ιωαννίδης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την προσβασιμότητα και την συμπερίληψη μίλησε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου στην 6η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Περι . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αμερικανός μπασκετμπολίστας του Περιστερίου αναζητείται από την ΕΛΑΣ, ύστερα από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία που έκανε το βράδυ της Παρασκευής 19/4 η σύντροφός του στο αστυ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τραγωδία στην οδό 25η Μαρτίου στην Παραλία Πατρών στις 3.15 το απόγευμα. Οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το όχημά του καρφώθηκε σε μάντρα σπιτιού. Οταν έφθασαν κάποιοι για βοήθεια δ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εκτός εαυτού βγήκε, για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί, ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 15 χρόνων στο Αγρίνιο και επιτέθηκε με πρωτοφανή βιαιότητα στην κατά δυο χρόνια μεγαλύτερη αδελφή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την προσβασιμότητα και την συμπερίληψη μίλησε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου στην 6η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Περιφερειακής Ομοσπονδία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
Image
Image

Search