LIFE STYLE

LIFE STYLE

θετικός στον κορωνοϊό o Αντόνιο Μπαντέρας

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Αντόνιο Μπαντέρας ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Ισπανός σούπερσταρ της μεγάλης οθόνης ανάρτησε μια φωτογραφία του από τότε που ήταν μωρό και έγραψε πως «είναι αναγκασμένος να γιορτάσει τα 60ά του γενέθλια μετά την καραντίνα, έχοντας διαγνωστεί θετικός στη νόσο Covid-19, που προκαλεί ο κορωνοϊός».

Ο Αντόνιο Μπαντέρας δηλώνει πως αισθάνεται καλά, ίσως λίγο περισσότερο κουρασμένος από το συνηθισμένο, αλλά είναι βέβαιος πως θα αναρρώσει το συντομότερο δυνατό. «Ελπίζω οι ιατρικές ενδείξεις να μου επιτρέψουν να ξεπεράσω τη μόλυνση που επηρεάζει τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη», γράφει χαρακτηριστικά ο Αντόνιο Μπαντέρας στη μητρική του γλώσσα, τα ισπανικά.

Αυτοαπομόνωση και διάβασμα επιλέγει ο Αντόνιο Μπαντέρας

 

Οπως λέει, σκοπεύει να εκμεταλλευθεί τον χρόνο στην αυτοαπομόνωση ώστε να διαβάσει, να γράψει, να ξεκουραστεί και να συνειδητοποιήσει τι σημαίνει πως έφτασε στα 60 του χρόνια, τα οποία, όπως λέει, υποδέχεται με ενθουσιασμό.

Κλείνοντας ο Αντόνιο Μαντέρας χαρίζει μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους. Το μήνυμα του Ισπανού αναρτήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και φυσικά έκανε τον γύρο του διαδικτύου σε χρόνο-ρεκόρ.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας δεν είναι ο μόνος άνθρωπος από τον χώρο του θεάματος που διαγνώστηκε θετικός στον ιό. Πολύ νωρίς, ο Ιντρις Ελμπα είχε ειδοποιήσει πως μολύνθηκε από την Covid-19, ενώ και η Μαντόνα, αλλά και το ζεύγος Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον μίλησαν για την εμπειρία τους μετά την έκθεση στον νέο κορωνοϊό

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης από το βήμα της Βουλής κατά την τρίτη μέρα της συνεδρίασης για την π . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμμ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο βασιλιάς Κάρολος απευθύνθηκε στον βρετανικό λαό, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη για τους καθολικούς.Στο μήνυμά του, επαναβεβαίωσε την υπόσχεση της στέψης του να ακολουθήσει το παράδειγμα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλια.Η συνάντηση πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
Image
Image

Search