LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η πρώτη βόλτα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με το γιο του δίπλα στη θάλασσα

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, αφού κρατούν στην αγκαλιά τους το νεογέννητο γιο τους. Οι δύο ηθοποιοί έγιναν γονείς στις 22 Ιουλίου επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη τους. Το ζευγάρι περίμενε πως και πως αυτή την ημέρα και πλέον χαίρεται κάθε πολύτιμη στιγμή με τον μικρό του πρίγκιπα.

Ο γιος τους μπορεί να είναι σχεδόν είκοσι ημερών, όμως οι τρεις τους έχουν ξεκινήσει ήδη τις βόλτες. Το πρωί της Κυριακής, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μια φωτογραφία μαζί με τον γιο του κατά τη διάρκεια της βόλτας τους σχολιάζοντας: «Καλή Κυριακή σε όλους!Οι πρώτες μας βόλτες στη θάλασσα! Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!».

Ο γνωστός ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστός στο φακό της συζύγου του και λάμπει από ευτυχία!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έως τον ερχόμενο Ιούλιο πιθανολογείται η έκδοση της απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου για τα αναδρομικά των συνταξιούχων από τις μνημονιακές περικοπές στα δώρα των επικουρικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη εργασίας στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, πραγματοποίησε την Τετάρτη24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, όπου είχε συνάντ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη ενός 61χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις ιταλικές Αρχές για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και φοροδιαφυγή προχώ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το 2023, ενώ οι Ελληνίδες και οι Έλληνες συγκαταλέγονται μεταξύ των Ευρωπαίων με προσόντα ανώτερα από τα απα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη εργασίας στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, πραγματοποίησε την Τετάρτη24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, όπου είχε συνάντηση με τον Διευθύνον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. αύριο, θα υπά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η εισήγηση του Πέτρου Ψωμά στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Έρχονται σήμερα προς ψήφιση νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το κέντρο της Πάτρας που θα αλλάξουν τη λειτουργία της πόλης ριζικά. Δυστυχώς θα γ
Image
Image

Search