LIFE STYLE

LIFE STYLE

Γιάννης Μπέζος: Οι φήμες για το νέο κύμα κορονοϊού προκαλούν ανασφάλεια

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, μίλησε για τα νέα σχέδια του και για την επίδραση του κορονοϊού στις θεατρικές παραστάσεις.

Το τέλος του σίριαλ «Πέτα τη φριτέζα» στεναχώρησε το τηλεοπτικό κοινό: «Τι να κάνουμε... Κάποτε πρέπει να τελειώνουν τα πράγματα. Ηταν δύο σεζόν, κάναμε εκατόν δεκαέξι επεισόδια και νομίζω ότι ήταν επαρκέστατα», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Ρωτήθηκε για την επόμενη σειρά, που το φανατικό κοινό του περιμένει με αγωνία. «Για την επόμενη σειρά δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα, γιατί είναι σε διαδικασία, αλλά ελπίζω να είναι κάτι καλό, για να κάνει καλή συντροφιά στους φίλους μας. Θα είναι κωμωδία, αλλά δεσμεύομαι από το κανάλι κι έτσι δεν μπορώ να μιλήσω», απαντά. Οσο για τις κινήσεις του φετινού καλοκαιριού, δεν θα κάνει κάτι, παρά μόνο ένα ταξίδι στην Κύπρο νια την παράσταση του χειμώνα που πέρασε, τον «Ράφτη κυριών». «Ηταν μια υποχρέωση, που ήταν να γίνει τον Μάιο, αλλά λόγω των συνθηκών μεταφέρθηκε για το τέλος Ιουλίου, και αυτή θα είναι η μόνη μου δράση νια το καλοκαίρι».

Στη νέα χειμερινή σεζόν θα κινηθεί και πάλι στο θέατρο προς τον Φεβρουάριο, αλλά και αυτό δεν είναι ανακοινώσιμο για την ώρα. «Ισως κάνω και κάτι μουσικό, για λίγο διάστημα τον Νοέμβριο. Αγαπάω το τραγούδι τόσο - όσο. Δεν θα είναι τραγούδια λαϊκά, αλλά κομμάτια σε σχέση με την ποίηση», εξηγεί. «Το έχω κάνει ξανά μία φορά στο φεστιβάλ πρόπερσι και μία ακόμη είχα κάνει ένα αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο. Τώρα θα κάνω σε πολλούς ποιητές μαζί», προσθέτει.

Του ζητήθηκε να τοποθετηθεί και σχετικά με τη νέα κατάσταση που επικρατεί φέτος: «Είναι βέβαιο ότι πρόκειται για μια κατάσταση άγνωστη. Δεν είναι αυτά που έχουμε συνηθίσει κάθε καλοκαίρι, όταν υπάρχει έντονη δραστηριότητα, πολλές παραγωγές και μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Θα είναι ένα καλοκαίρι ειδικό λόγω των συνθηκών. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι το τελευταίο καλοκαίρι έτσι, η τελευταία μας περιπέτεια, και από το φθινόπωρο θα ξαναμπούμε στον δρόμο μας».

Από την άλλη, όμως, επικρατούν και οι έντονες εκτιμήσεις για μια νέα εξάπλωση του ιού, γεγονός που δημιουργεί έντονη ανασφάλεια. «Πρέπει να υπάρχει αυτή η φήμη, γιατί, αν δεν υπάρχει, θα το διαλύσουμε τελείως. Υπάρχει για να λειτουργεί σαν ανασταλτικό και να μας θυμίζει ότι υπάρχει ακόμα ο ιός -η αλήθεια είναι αυτή-και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», είπε στο Secret.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα 112 εστάλη στους κατοίκους της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας, της Μαγνησίας, της Λέσβου, των Σποράδων και της Βόρειας Εύβοιας, ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, έχοντας ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί, ολοκληρωμένες . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 18-04-2024/1230 και κοινοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευμα με ωράριο Υπηρεσί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, έχοντας ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί, ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, στα σχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Τη Δευτέρα 22 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έ
Image
Image

Search