LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ο γάμος της Εριέττας Κούρκουλου στη Μύκονο εν μέσω πανδημίας!

Τον εκλεκτό της καρδιάς της Βύρωνα Βασιλειάδη παντρεύτηκε πριν από λίγες ώρες η Εριέττα Κούρκουλου στο νησί των ανέμων!

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο μαγευτικό Αγράρι, σε στενό κύκλο συγγενών και φίλων.

Τα αρχικά σχέδια του ζευγαριού ήταν να γίνει ο γάμος στο Δεσποτικό, ένα νησάκι που βρίσκεται ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο, ωστόσο τελευταία στιγμή αποφάσισαν να μεταφέρουν τον γάμο τους στο Αγράρι που φημίζεται για την χρυσαφένια αμμουδιά, τα γαλαζοπράσινα νερά και το πανέμορφο τοπίο του.

Η Εριέττα Κούρκουλου έφτασε στην εκκλησία με καΐκι στις 8 το βράδυ και έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό made in Vrettos Vrettakos νυφικό της, ενώ το ζευγάρι πάντρεψαν η κολλητή φίλη της νύφης, Μαριάννα, και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς.

Ιδιαίτερα κομψή ήταν η Μαριάννα Λάτση, η οποία συνόδευε την Εριέττα και την παρέδωσε στον γαμπρό. Μετά την ανταλλαγή των όρκων αιώνιας αγάπης και πίστης, οι νεόνυμφοι δεξιώθηκαν τους 100 περίπου καλεσμένους τους στην παραλία του Αγραρίου, η οποία είχε διαμορφωθεί και στολιστεί καταλλήλως για την περίσταση.

Το γαμήλιο γλέντι περιλάμβανε vegan μενού, σκηνοθετημένο πρόγραμμα με φαντασμαγορικά βεγγαλικά και live εμφάνιση του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος ανέλαβε την διασκέδαση μαζί με την ροκ μπάντα 1550.

Το Mykonos Live TV ήταν εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα!

Ποιος είναι όμως ο αγαπημένος της Εριέττας Κούρκουλου, Βύρων Βασιλιάδης;

Ο Βύρων Βασιλειάδης γεννήθηκε στην Αθήνα, το φθινόπωρο του 1977. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο American Community Schools το 1995. Κατόπιν απέκτησε το πτυχίο Bachelor Degree με διάκριση in Business Science στο Deere College, στο Τμήμα του Business Management.

Κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη και Κάρπαθο. Ο παππούς του, Αλέξανδρος Βασιλειάδης, ήταν πλοιομεσίτης και το 1957 ξεκίνησε να εργάζεται στη Θηραϊκή Ατμοπλοΐα, ενώ ο παππούς του από την πλευρά της μητέρας του, Βύρων Τζιλαλής, με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, είχε εργοστάσιο πλαστικού και κεριών.

Η Antipollution ANE, που ασχολείται με τα απόβλητα των λιμανιών, και η Green A.E., μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.

Το 2013 του απονεμήθηκε το περιβαλλοντικό βραβείο για τη συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος σύμφωνα με την φιλοσοφία του “Zero Waste”, και ένα έτος κατόπιν, το διοικητικό βραβείο Facility Management Award για τις υπηρεσίες του στη διαχείριση των αποβλήτων.

Τον Ιούνιο του 2014, η λιμενική αρχή του Πειραιά του απένειμε βραβείο για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του στα περιβαλλοντικά ζητήματα. Μετά από δύο μήνες έλαβε το βραβείο Health & Safety για τις βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση της Υγείας και της Ασφάλειας στον εργασιακό χώρο.

Τον ίδιο μήνα η εταιρία Antipollution, Green και Kafsis διακρίνονται ως Εθνικοί Πρωταθλητές στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρηματικότητας.

Δύο μήνες αργότερα, τον Νοέμβρη του 2014, τιμήθηκε με το βραβείο Επιχειρηματικότητας KOUROS για την Ανάπτυξη και Καινοτομία, από τον Πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Η χρονιά τελειώνει με μία ακόμα διάκριση με το Environmental Award 2014, για τη για την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης αποβλήτων πλοίων, αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών θαλάσσιας ρύπανσης καθώς και παρακολούθησης της ποιότητας του περιβάλλοντος.

Επιλέχθηκε ως ένας από τους 121 Young Global Leaders (YGL) για το 2016 από το World Economic Forum. Το φόρουμ των Young Global Leaders αποτελεί ένα διεθνές δίκτυο από πολιτικούς, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς, ερευνητές, καλλιτέχνες καθώς και μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων, οι οποίοι διαθέτουν την ικανότητα να επηρεάσουν σημαντικά τα παγκόσμια ζητήματα διαμορφώνοντας στο μέλλον την παγκόσμια πολιτική, οικονομική και κοινωνική ατζέντα.

Παλαιότερα δημοσιεύματα τον ήθελαν να ήταν ζευγάρι με την Ελεονώρα Μελέτη. Κάτι που η ίδια δεν παραδέχτηκε ποτέ, τονίζοντας πως τους δένει μια στενή φιλία.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία από το πρωί του Σαββάτου (20.2.24), ενώ πλημμύρισαν δρόμοι στην Καρδίτσα και το Πήλιο. Σημειώ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                20,21 Απριλίου 2024 (Από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7 π.μ. Δευτέρας) Αγγειοχειρουργός:Αλεξανδρόπουλος ΔημήτριοςΚανακάρη 80, 3ος όροφο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search