LIFE STYLE

LIFE STYLE

Νίνα Λοτσάρη: Αν είχα δεσμό θα με βλέπατε έξω, γιατί θα ήμουν στην αγκαλιά του

Για την προσωπική της ζωή, τον έρωτα αλλά και τις δύο της κόρες μίλησε η πατρινή Νίνα Λοτσάρη η οποία τη νέα σεζόν θα βρεθεί σε μουσική παράσταση στο θέατρο Βέμπο.

Μιλώντας για τις δύο της κόρες στάζει μέλι: «Η μεγαλύτερη κατάκτηση της ζωής μου είναι οι κόρες μου. Με ψυχές άφθαρτες, καθάρτιες, γεμάτες αγάπη και ανθρωπιά. Τίποτε άλλο πιο σημαντικό από αυτό» είχε σημειώσει πρόσφατα στο Instagram και, σήμερα, η Νίνα Λοτσάρη παραδέχεται πως «έχω ζωή, αλλά δεν είναι εύκολο για μένα να πω ότι θα βάλω έναν άνθρωπο στο σπίτι μου από τη μια μέρα στην άλλη. Υπάρχουν και δυο παιδιά και είναι δύσκολη διαδικασία αυτή. Η μεγάλη μου κόρη, η Νεφέλη, είναι 15 και η μικρή, η Ερωφίλη, 9».

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή αποκαλύπτει πως αυτή την περίοδο είναι μόνη καθώς όπως λέει: «Αν είχα δεσμό με κάποιον, θα με βλέπατε έξω, γιατί θα ήμουν αγκαλιά και θα τον φιλούσα έξω».

Όσον αφορά, όμως, τον ιδανικό για εκείνη άνδρα, η Νίνα Λοτσάρη είναι σαφής. «Είναι αυτός που θα σκέφτεται για εμένα πριν από εμένα. Δεν με ένοιαζε ποτέ η εμφάνιση. Εμένα με νοιάζει η εγκεφαλική χημεία, να ακονίζει ο ένας τα εγκεφαλικά κύτταρα του άλλου. Εκεί γοητεύομαι εγώ. Με αυτό που «κατοικεί» μέσα στο κεφάλι του και όχι αυτό που βλέπουμε απ’ έξω. Καλά, δεν είπαμε να είναι Κουασιμόδος. Απλά ένας γοητευτικός άντρας, που όμως να έχει τα παραπάνω στοιχεία», λέει στη Real.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Στροφάδων. Νωρίτερα, το αυτόματο υπολογιστ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις αρχές του 2020 η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος και τοποθέτησε σε πλατείες τις πρώτες ταΐστρες αδέσποτων ζώων, για σκύλους και γάτες, παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας σε ολόκληρη την χώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search