LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η Ιωάννα Μαλέσκου: Με αποκαλυπτικό μαγιό

Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Παρασκευής η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, στην Κρήτη Tv με την πανέμορφη παρουσιάστρια να αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια τους τηλεθεατές της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» αλλά κι όλους τους συνεργάτες της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά της βήματα, καθώς όλα δείχνουν πως από τη νέα σεζόν, θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ.

Παρόλα αυτά, μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της η ίδια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα απολαμβάνει τον ήλιο και τις βουτιές της στη θάλασσα ενώ μέσω Instagram μοιράζεται με τους ακολούθους της φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. 

Πριν λίγες ώρες, η Ιωάννα Μαλέσκουείναι δημοσίευσε μια φωτογραφία, με μαγιό κι όπως θα παρατηρήσετε, η Ιωάννα διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί.

«Καλό καλοκαίρι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος, εκλεγμένος στην ΠΕ Αχαΐας, Παναγιώτης . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού Αχαΐας Νέας Αριστεράς, Σίας Αναγνωστοπούλου προς τον Υπουργό Εξωτερικών με θέμα:« Στρατηγική της κυβέρνησης στα Δυτικά Βαλκάνια»: Μετά από μία περίο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο επισκέφθηκαν σήμερα καθηγητές και μαθητές από την Κροατία και συγκεκριμένα από το σχολείο Poljoprivredno šumarska škola Vinkovci, στο π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος, εκλεγμένος στην ΠΕ Αχαΐας, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.  O
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργάνωσαν  διήμερη επιμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπουλου, του 53χρονου Β
Image
Image

Search