LIFE STYLE

LIFE STYLE

H κόντρα της Κατερίνας Στικούδη με Ελευθερία Ελευθερίου

H κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κατερίνα Στικούδη και την Ελευθερία Ελευθερίου συνεχίζεται.

Η τελευταία απάντηση ήταν της Κατερίνας Στικούδη, η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο στα instastories, στο οποίο χωρίς να κατονομάζει την Ελευθερία Ελευθερίου, ακούγεται να λέει: «Ότι τι ακριβώς γλυκιά μου σαλαμάνδρα; Για μίλησέ μας. Εσύ να κοιτάς τη δική σου την καριέρα. Η μάλλον ποια καριέρα;».

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο παίζει πιάνο και τραγουδάει ένα κομμάτι της Beyonce φορώντας την κορδέλα της από τα καλλιστεία, σε συνδυασμό με τη δημόσια εξομολόγησή της για την σκληρή κριτική που δέχτηκε για την εμφάνισή της στην αρχή της καριέρας της.

«Το 2005 στέφτηκα miss Ελλάς .. δέχτηκα 18 χρόνων πολύ κριτική για την εξωτερική μου εμφάνιση από την πρώτη κιόλας μέρα … Αυτό που έκανα ήταν να θέλω να είμαι υγιής» έγραψε η Κατερίνα Στικούδη.

«ΟΚ, μας έπεισες», ήταν το σχόλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου, κάτω από τα όσα έγραψε η Κατερίνα Στικούδη, το οποίο μάλιστα συνοδευόταν με emoji που «έκλαιγαν» από τα γέλια.

Η Κατερίνα Στικούδη με τη σειρά της δημοσίευσε το εν λόγω σχόλιο στα instastories της, σχολιάζοντας «Τι φάση δηλαδή; WTF?» με την Ελευθερία Ελευθερίου να της απαντά λίγες ώρες αργότερα το εξής: «Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Νομίζω ότι γενικά, λίγο αυτή όλη η φάση με τα πιάνο μας κούρασε…».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Τι δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος κατά την άφιξή του στο Δήλεσι, όπου πραγματοποιεί κοινή επίσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε δομές τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συμπληρώνουν σχεδόν ένα μήνα οι σακούλες με μπάζα που είναι τοποθετημένες σε πολλά κεντρικά σημεία της Αχαικής πρωτεύουσας και κυρίως στις οδούς Κορίνθου, Γούναρη και κανακάρη, προ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην εκπομπή “Αυτοψία” του Alpha ενώ για τις ευρύτερες επιδιώξεις τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την ώρα επικρατεί έντασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη  αποχαιρέτα τη συνάδελφο  νηπιαγωγό Κοτσίρη Χριστίνα. Η Χριστίνα υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο 16 Ν/Γ Πατρών. Όλοι αυτοί  που είχαν την
Image
Image

Search