LIFE STYLE

LIFE STYLE

Τατιάνα Στεφανίδου: Ποζάρει με το σέξι μαγιό τής

Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά της

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μετά και το οριστικό αντίο από τον ΣΚΑΊ απολαμβάνει τις διακοπές της στα νησιά του Ιονίου. Η παρουσιάστρια μοιράζεται συχνά στιγμές της στο Instagram και το ίδιο κάνει και κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Η Τατιάνα δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσκεψή της στη μικρότερη κατοικήσιμη νησίδα των Επτανήσων, τον Καστό, καθώς απολάμβανε την ήρεμη βόλτα της στο νησί.

Σήμερα, μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους Λυδία, έπιασαν σήμερα λιμάνι στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, όπου από εκεί η Τατιάνα Στεφανίδου πόζαρε μέσα στο σκάφος με ένα στυλάτο και τολμηρό μαύρο ολόσωμο μαγιό.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα. ΗAφή του Αγίου Φωτός, η οποία συμβολίζει τη νίκη τ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 51 ετών άφησε ξαφνικά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βέροια . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, μετά από νοσηλεία λίγων ημερών από το πρωί του Σαββάτου του Λαζάρου, ο Δημήτρης Τσελιμέκης από την Πάτρα, φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με εορταστικό ωράριο λόγω Πάσχα θα λειτουργούν μέχρι και σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (04/05), τα εμπορικά καταστήματα, αλλά και τα σούπερ μάρκετ σε όλη την επικράτεια. Οι καταναλωτές μ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής: Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 - 15.00Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024: ΑργίαΔευτέρα 06/05/2024: Αρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με θρησκευτική κατάνυξη και πλήθος πιστών η περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγγέλων – Α΄Κοιμητήριο της Πάτρας. Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι πιστοί συμπολίτες μας συμμετείχαν στις θρ
Image
Image

Search