LIFE STYLE

LIFE STYLE

«Ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν μελισσούλος και τριγύριζε τις μελισσούλες»

Η Μάρλεν Γρυντάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» το πρωί της Πέμπτης και αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του MasterChef 4 είχε σχέση η οποία όμως τελείωσε όταν τελείωσε και το παιχνίδι. Η πρώην παίκτρια του reality μαγειρικής του StarChannel σχολίασε όμως και το πολυσυζητημένο ζευγάρι, Δημήτρη Μπέλλο και Μαρία Μπέη.

«Όσο ήμουν στο MasterChef είχα σχέση με ένα παιδί από το Λονδίνο και μετά το παιχνίδι χωρίσαμε γιατί αποφάσισα να ζήσω στην Ελλάδα. Όσο ήμουν μέσα είχα σχέση, όλα τα άλλα που ακούγονται για ειδύλλια είναι απλά φήμες. Τώρα ανοίγουμε τα φτερά μας, νέοι ορίζοντες, ο έρωτας χτυπάει την πόρτα και μάλλον θα την ανοίξω, θα δούμε...» ανέφερε αρχικά η Μάρλεν Γρυντάκη.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση για το αν έχει δεχθεί ρατσισμό για το βάρος της, είπε: «Το ότι σε κάποιους δεν αρέσει κάποιος υπέρβαρος άνθρωπος, είναι οκ. Αλλά δεν είναι οκ να κάθεται να τον κατακρίνει για το βάρος του. Συγγνώμη ρε φίλε, ο καθένας μπορεί να είναι όπως θέλει, εσένα τι σε νοιάζει; Εσένα βαραίνουν ή σου τρώω το φαγητό;».

Η Μάρλεν Γρυντάκη εξήγησε πως: «Με τη Μαρία Μπέη δεν ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες, απλά ο τρόπος που αντιμετώπιζε κάποια πράγματα και που μιλούσε».

Τέλος, η πρώην παίκτρια ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Μπέλλο και για το αν κάποια συμπαίκτρια τους, είχε προτείνει στον παίκτη να γίνουν ζευγάρι: «Ο Δημήτρης Μπέλλος είπε πως μία συμπαίκτριά του ζήτησε να το παίξουν ζευγάρι, εκείνος αρνήθηκε και τελικά τον… εκδικήθηκε», είπε η ρεπόρτερ και η Μάρλεν απάντησε: «Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν να λένε μπούρδες και να πουν τα πράγματα όπως είναι. Αυτός ήταν ο… μελισσούλος και τριγύριζε τις μελισσούλες μπας και βρει καμιά γύρη. Και βρήκε. Μα αφού έτσι είναι, κάθεται και λέει μπούρδες. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του» είπε η Μάρλεν Γρυντάκη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search