LIFE STYLE

LIFE STYLE

Είναι ο Γιάννης Αθητάκης ζευγάρι με τη Ντόρα Μακρυγιάννη;

Στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια κυκλοφορούσε η φήμη πως ο Γιάννης Αθητάκης και η Ντόρα Μακρυγιάννη είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. Ωστόσο κανείς από τους δυο δεν επιβεβαίωσε ή διέψευσε τη συγκεκριμένη φήμη.

Αυτό μέχρι το πρωί της Τετάρτης, οπότε και ο Γιάννης Αθητάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των ΚουΚου» και έβαλε τέλος στις φήμες.

«Με την άρση των μέτρων ξεκινήσαμε τα γυρίσματα για το “Γυναίκα χωρίς όνομα”. Τελειώνει φέτος το σίριαλ, ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αθητάκης και στη συνέχεια απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την όμορφη ηθοποιό. «Γίναμε φίλοι με την Ντόρα Μακρυγιάννη.

Ήταν λογικό να πουν ότι είμαστε ζευγάρι, αλλά είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Χρόνια τώρα, όταν δεν είχα δουλειά στο θέατρο για να επιβιώσω δούλευα σερβιτόρος, δούλευα σε μπαρ. Και τώρα, αν δω τα σκούρα, θα κάνω άλλη δουλειά», είπε ο Γιάννης Αθητάκης.

Πώς πέρασε ο Γιάννης Αθητάκης την περίοδο της καραντίνας; «Στην καραντίνα έκανα πολλές βόλτες στη γειτονιά μου και την αγάπησα. Επιτέλους ασχολήθηκα με το μπαλκόνι μου. Γενικά το να ασχολείσαι με τα φυτά είναι ψυχοθεραπεία, να φανταστείς τους μιλάω. Λέω στα φυτά μου “μπράβο αγάπη μου, τι όμορφη που είσαι” και χαϊδεύω τον κορμό. Τρελός!».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Άψογη ερμηνεία, εντυπωσιακή χορογραφία, ευρηματική σκηνική παρουσία. Η Μαρίνα Σάττι ερμήνευσε, με την ιδιαίτερη χροιά και τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, το «ZARI», στη  δεύτε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει προσωρινά στις 10 Μαΐου 2024 η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού, για το 2024, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογέν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Βαρβάκειο Αγορά στο κέντρο της Αθήνας επισκέφτηκε το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου συζήτησε με επαγγελματίες και πελάτες «Η αξιοκρατία λείπει στη χώρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχές, εκπαιδευτικές κοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομικά αδύναμους συμπολ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν εννέα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά δεκατρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει
Image
Image

Search