LIFE STYLE

LIFE STYLE

Μάρα Δαρμουσλή: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της

 H ηθοποιός Μάρα Δαρμουσλή που στο παρελθόν έκανε διεθνή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον σεφ από την Κρήτη Βασίλη Τσατσάκη.

 

Σύμφωνα με την Espresso, ο γάμος τους θα γίνει στα τέλη του φετινού καλοκαιριού ίσως και στις αρχές του φθινοπώρου σε στενό οικογενειακό κύκλο. Όσο για την τοποθεσία τέλεσης του μυστηρίου θα είναι κατά πάσα πιθανότητα εντός Αττικής.

 

“Λένε πως ο γάμος είναι λαχείο, εμένα δεν μου κλήρωσε. Ήμασταν μήνες μαζί με τον πατέρα του Άγγελου πριν γεννήσω. Έχω σίγουρο ότι θα ξαναπαντρευτώ. Είμαι κοντά στο να το ξανακάνω. Το νιώθω έρχεται... Όλα έρχονται. Έχουμε τον σύντροφο θα έρθει και ο γάμος”, είχε πει η Μάρα Δαρμουσλή σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον περασμένο Φεβρουάριο στην εκπομπή Μεσάνυχτα προσθέτοντας ότι:

 

“Τον γνωρίζετε τον νέο μου δεσμό τόσο όσο δεν έχουμε κάνει επίσημες δηλώσεις. Είχα πει πως αν κάνω δεύτερο παιδί θα ήθελα να είναι πριν τα 40. Βρίσκομαι ακόμα σε αυτό το περιθώριο, θα το βάλω μπρος και θα το προχωρήσω. Όχι ένα αλλά και δύο παιδιά. Δεν θέλω να αφήσω τον Άγγελο μόνο του”.

 

Πηγή: Espresso

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

του Ελισσαίου Βγενόπουλου, σκηνοθέτη-συγγραφέα Ο πλανήτης μας είναι ένας παράδεισος που γεννάει καρπούς, παράγει προϊόντα και πρώτες ύλες για να συντηρήσει, τα κοντά 8 δις ανθρώπω . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Θέατρο Λιθογραφείον παρουσιάζει το βιβλίου της Fiona Λαμπρίδη-Wolfsohn "FINDMYVOICE Test – Αποκωδικοποιώντας τη φωνή μου: Μια ψυχο-φωνητική μέθοδος ανάδειξης και αποκωδικοπ . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα μπορεί μερικές φορές να φαίνεται αδύνατο να ζεσταθούμε, ό,τι κι αν δοκιμάσουμε. Αυτή την περίοδο, επίσης, τείνουμε να τρώμε περισσότερα τρόφιμα πλούσια . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στην ανοδική πορεία της ελληνικής οικονομίας μετά από τη δεκαετία της κρίσης αναφέρεται δημοσίευμα του Reuters. «Πριν από μια δεκαετία, η Ελλάδα βρισκόταν στη δίνη μιας καταστροφι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με κεντρικό επιχείρημα ότι η ηγεσία του κόμματος Σπαρτιάτες «ασκείται από τον καταδικασθέντα για την ένταξη και διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη», το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατέθεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search