LIFE STYLE

LIFE STYLE

ΣΚΑΪ: Ο Λιάγκας φεύγει, η Μαλέσκου έρχεται

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της, με τις περισσότερες εκπομπές να ετοιμάζονται να ρίξουν αυλαία.

Αυτό σηματοδοτεί για τα στελέχη των σταθμών την αρχή μιας δύσκολης και απαιτητικής περιόδου, όπου πρέπει να αποφασίσουν και να δημιουργήσουν το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς. Ακριβώς σε αυτή τη φάση βρίσκονται τα στελέχη του σταθμού του Φαλήρου, του ΣΚΑΪ, που εξετάζουν με προσοχή τα πρότζεκτ και ρίχνουν στο τραπέζι ονόματα και ιδέες.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει «πέσει» στο πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που ετοιμάζουν, το οποίο θα παίρνει τη σκυτάλη από τις δύο άκρως επιτυχημένες ενημερωτικές εκπομπές «Σήμερα» και «Αταίριαστοι», που θα μείνουν στη θέση τους έπειτα από τα πολύ υψηλά ποσοστά τους και φέτος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου» η νέα εκπομπή θα έχει κεντρική παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου, την ξανθιά καλλονή που έχει δώσει τις εξετάσεις της στο «Κρήτη TV» και για πολλούς έχει χαρακτηρισθεί ως η Ελένη Μενεγάκη του νησιού. Πρόκειται για μία από τις ενδιαφέρουσες μεταγραφές της νέας χρονιάς, καθώς ένα φρέσκο και άφθαρτο πρόσωπο αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο σε ένα μεγάλο κανάλι και σε μία ζώνη εξαιρετικά ανταγωνιστική και δύσκολη.

Η εν λόγω άφιξη, φυσικά, σημαίνει την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα, που είχε προαποφασισθεί εδώ και αρκετό καιρό. Τόσο οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ όσο και ο ίδιος δεν επιθυμούν να συνεχιστεί η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», καθώς τίποτα δεν κύλησε όπως το επιθυμούσαν. Ο παρουσιαστής, βέβαια, διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2021 και αυτή την περίοδο οι δύο πλευρές συζητούν το τι μπορεί να συμβεί και το πώς μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι στο συμβόλαιο αναφέρεται ρητά ότι ο Γιώργος θα πρέπει να παρουσιάσει καθημερινή εκπομπή ή κάποιο βραδινό πρότζεκτ (late night σόου ή παιχνίδι).

Στο δυναμικό ακόμη του καναλιού θα βρεθεί και η ταλαντούχα σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Eχοντας «χτίσει» το δικό της τηλεοπτικό κοινό, τα στελέχη αποφάσισαν να της δώσουν καθημερινή εκπομπή, η οποία θα προβάλλεται πιθανότατα στην απογευματινή ζώνη. Οι πρώτες σκέψεις είναι να βγαίνει στον αέρα μετά το «Καλό Μεσημεράκι», με τον Νίκο Μουτσινά, που θα κρατά και του χρόνου παρέα στους τηλεθεατές. Το τελικό πλάνο-προγραμματισμός θα «κλειδώσει» το επόμενο διάστημα, οπότε θα ανακοινωθεί και επίσημα.

ttps://www.aftodioikisi.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search