LIFE STYLE

LIFE STYLE

Χαρά Παππά: Το πρώην κορίτσι του GNTM χώρισε με τον Τούρκο ηθοποιό

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, όπου ξεχώρισε με την εμφάνισή της. Εκεί, οι περισσότεροι έμαθαν και για τον έρωτα της Χαράς Παππά με τον γνωστό Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί. Μάλιστα, το ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο και πολλοί περίμεναν ότι θα παντρεύονταν.

Αλλά αντί για γάμο ήρθε ο χωρισμός, αφού Παππά και Χακί μετά από 3 χρόνια σχέσης τράβηξε διαφορετικούς δρόμους. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ηθοποιός στη Hürriyet, εξηγώντας ότι χώρισαν λόγω απόστασης και κορονοϊού και όχι κάποιο τρίτο πρόσωπο.

«Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε… Όμως οι φήμες πως με απάτησε, είναι μόνο φήμες. Είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για εκείνη που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας», είπε χαρακτηριστικά ο Μπουράκ Χακί.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση με τους Διευθυντές, Διευθύντριας και Προϊσταμένους των σχολικών μονάδων του δήμου Ερυμάνθου είχε ο δήμαρχος, Θόδωρος Μπαρής και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Ηλίας Βέρρας.  Σ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης σπιράλ, αναφέρονται τα εξής: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το βράδυ η ημερίδα που διοργάνωσε η δημοτική παράταξη σπιράλ για . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εφθασε η ώρα της κρίσης για την πολύκροτη υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η 35χρονη κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κό . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανακοινώνεται σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, ο νέος κατώτατος μισθός, ο οποίος αναμένεται να ξεπεράσει τα 800 ευρώ, και θα αρχίσει να . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search