LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε την είδηση για το MasterChef

Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα και την Ειρήνη Αρβανίτη έδωσε συνέντευξη ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για το MasterChef 5.

«Σιγά σιγά ο κόσμος μπαίνει σε μια κανονικότητα. Έχουμε κρατήσει το προσωπικό μας. Η μόνη διαφορά και πολύ σημαντική είναι ότι έχουμε μειώσει πολύ τις θέσεις και τα κουβέρ που κάνουμε στο “κάθισμα”, όπως το λέμε εμείς εστιατορικά.

Όταν ήμουν δέκα ετών ήξερα ότι μου άρεσε η μαγειρική, αλλά δεν το είχα σκεφτεί ως επάγγελμα ποτέ, αλλά πάντα μου άρεσε η μαγειρική. Ήμουν 16 ετών όταν αποφάσισα να γίνω μάγειρας.

Ήμουν παιδί του μπαμπά, ο οποίος ήταν πιο πολύ φίλος. Με τη μαμά είχαμε άλλη σχέση. Είμαστε δεμένη οικογένεια, παρά το διαζύγιο των γονιών μου. Όταν “χάνεις” έναν γονιό δεν το ξεπερνάς. Εγώ εν μέρει πήρα το ρόλο του μπαμπά, όσον αφορά τη αδερφή μου. Πιστεύω στον Θεό. Έχω τον πνευματικό μου και πηγαίνω όταν μπορώ στο Άγιο Όρος, μου αρέσει αυτό.

Έχω πετάξει πιάτο στα σκουπίδια επειδή κάποιος δεν έκανε αυτό που του είχα πει. Από το 1993 δεν έχω σταματήσει να δουλεύω, στην αρχή δούλευα τζάμπα. Στο σπίτι μου το ψυγείο είναι άδειο, δεν υπάρχει τίποτα μέσα. Έχω αρκετές ιδέες για εκπομπή, θα δούμε στη συνέχεια.

Το MasterChef είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έχει ωραία μαγειρική, αξιόλογους καλεσμένους. Το ριάλιτι υπάρχει και μέσα στις κουζίνες. Εγώ πρώτη φορά το είδα τώρα στην καραντίνα, τώρα έκατσα να δω επεισόδια. Γίνεται συζήτηση για την επόμενη σεζόν, είμαστε όλοι χαρούμενοι και ευχαριστημένοι και πάμε μάλλον για το 5», είπε ο Πάνος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search