LIFE STYLE

LIFE STYLE

Γέννησε η Κατερίνα Μουτσάτσου!

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι τις τελευταίες ώρες, η Κατερίνα Μουτσάτσου, καθώς κρατά επιτέλους στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της! Η γλυκιά ηθοποιός, η οποία μένει μόνιμα στο Los Angeles με τον σύζυγό της Charles Como και τον γιο τους, έκανε πριν λίγο γνωστό μέσα από τα social media… ότι γέννησε!

Χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το φύλο του μωρού, η Κατερίνα Μουτσάτσου πόζαρε για πρώτη φορά, έχοντας στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωράκι της, μέσα στο μαιευτήριο! «Είσαι εδώ» έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα πάνω στο τρυφερό στιγμιότυπο.

Η αρχή της εγκυμοσύνης της ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Μουτσάτσου στις αρχές του Φλεβάρη πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας. Η ηθοποιός είχε αναφέρει πως θεωρεί πως πέρασε όλη η οικογένειά της κορονοϊό, καθώς είχαν αρρωστήσει και οι τρεις βαριά με υψηλό πυρετό.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συναγερμός στη Μέση Ανατολή καθώς ξεκίνησε η αντεπίθεση του Ισραήλ στο Ιράν. Πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν στρατιωτική βάση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search