LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η Κατρίνα Τσάνταλη με τον αγαπημένο της Πατρινό στα γενέθλιά της

Στα καλύτερά της είναι η Κατρίνα Τσάνταλη. Η συγγραφέας και γόνος της επιχειρηματικής οικογένειας γιόρτασε τα γενέθλιά της, χωμένη στη αγκαλιά του συντρόφου της και μέλους του συγκροτήματος Alcatrash Ανδρέα Βούλγαρη!

 

Ο μουσικός μαζί με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, την Εβελυν Καζαντζόγλου αλλά και τον Νικο Μουτσινά (ευθύνεται και για το ειδύλλιο, μια και το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω του παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι») ετοίμασαν ένα μικρό πάρτι προς τιμήν της Κατρίνας, με τη συγγραφέα να σβήνει πανευτυχής τα κεράκια της τούρτας! Ήταν, μάλιστα, τέτοια η χαρά του συντρόφου της, που έσπευσε να ανεβάσει στο Ιnstagram και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα της αγάπης τους.

 

Άλλωστε, οι δυο τους δεν χρειάζεται να παίζουν το κρυφτό με τους παπαράτσι και από τη στιγμή που έγινε γνωστό το love story τους, φροντίζουν (όπως στην περίπτωση των γενεθλίων) να γνωστοποιούν στιγμές από την κοινή τους ζωή, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, όπως είχε γίνει τον χειμώνα όταν φωτογράφοι τους είχαν τσακώσει σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

 

Οι δυο τους, μάλιστα, την περίοδο της καραντίνας, εν μέσω της πανδημίας, έμειναν μαζί στο σπίτι της χρυσής κληρονόμου της γνωστής οικογένειας των οινοποιών. Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγα χρόνια η Κατρίνα Τσάνταλη είχε στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, όταν μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας της, αποκαλύπτοντας ότι θα έχανε την όρασή της!

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ, Ιωάννη Φωστιέρη, έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων για τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search