LIFE STYLE

LIFE STYLE

Strijd: Το «Αγγελάκι» της Victoria’ s Secret είναι έγκυος μετά από πολλές δυσκολίες

Είναι από τα πιο γνωστά και ωραιότερα μοντέλα στον κόσμο και από τα πιο δημοφιλή «αγγελάκια» της Victoria’ s Secret. Ο λόγος για την Romee Strijd η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού με τον σύζυγός της, Laurens van Leeuwen περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης ανακοίνωσε το ίδιο το μοντέλο, μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagra. Σε αυτήν, η Ολλανδέζα καλλονή παραδέχεται ότι επιτέλους το όνειρό της να αποκτήσει παιδί, γίνεται πραγματικότητα, αφού έδωσε μια μεγάλη μάχη με το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS).

 

«ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΩΡΟ. 2 χρόνια πριν διαγνώσθηκα με το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS). Ήμουν συντετριμμένη γιατί το να είμαι μαμά και να ξεκινήσω μια οικογένεια με τον Laurens van Leeuwen είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου .. Ήμουν τόσο φοβισμένη ότι ποτέ δεν θα τα καταφέρω, γιατί μου είπαν ότι ήταν πιο δύσκολο να κάνεις μωρά με φυσιολογικό τρόπο. Άρχισα να έρευνες για το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS) και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το δικό μου δεν ήταν το τυπικό PCOS. Το δικό μου ήταν επειδή το σώμα μου ήταν σε κατάσταση μάχης ή flight mode, που σημαίνει ότι το σώμα μου ήταν υπό συνεχή πίεση...  Νομίζω ότι πίεσα το σώμα μου πολύ και ειλικρινά κάθε σώμα είναι τόσο διαφορετικό, αλλά νομίζω ότι το βάρος μου δεν ήταν καλό για να λειτουργεί σωστά το σώμα μου και δεν μπορούσα να χειριστώ το συνεχές ταξίδι.... Είμαι τόσο χαρούμενη και ευγνώμων που επανήλθε η περίοδός μου τον περασμένο Νοέμβριο ΚΑΙ ότι σύντομα στην οικογένειά μας θα είμαστε τρεις & στις γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν, πιστέψτε στον εαυτό σας, να είστε καλές για τον εαυτό σας και το σώμα σας και μην αφήσετε αυτές τις σκέψεις να σας επηρεάσουν τόσο πολύ», έγραψε μεταξύ άλλων στη μακροσκελή ανάρτησή της η Romee Strijd.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που κατηγορείται για το θάνατο του 65χρονου Γερμανού στα Φέρμα Ιεράπετρας. Με τη διαδικασία τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε στη διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας παραγγελία προκειμένου να διενεργηθεί πειθαρχική ευθύνη της Εισαγγελέως Πρωτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον δρόμο προς τη φυλακή έδειξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 48χρονο που καταδικάστηκε τελεσίδικα επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά και εξύβρισε μία νεαρή γυναίκα, μέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη διερεύνηση αδικημάτων όπως αυτό της ανθρωποκτονίας διά παραλείψεως από τα αστυνομικά όργανα, ζητούν οι συνήγοροι της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search