LIFE STYLE

LIFE STYLE

Αυτά είναι τα sneakers που θα αντικαταστήσουν τα Stan Smiths

 

Για πάρα πολλά χρόνια τα Stan Smiths της Adidas, υπήρξαν ένα μοντέλο τόσο διαχρονικό και πολυφορεμένο που δύσκολα σκέφτεσαι να αντικαταστήσεις στις street style εμφανίσεις σου.

 

Από την πρώτη του εμφάνιση ως παπούτσι για τένις τη δεκαετία του '70, το Stan Smith κατάφερε να ξεπεράσει τα όρια των γηπέδων και να εξελιχθεί στο απόλυτο street sneaker.

 

Ωστόσο ήρθαν τα νέα New Balance 990v5s, ένα μοντέλο που πρωτοκυκλοφόρησε το 1982 και τώρα είναι ξανά εδώ σε μία ανανεωμένη εκδοχή και νέα χρώματα.

 

Οι fashionistas σε όλον τον πλανήτη έχουν ξετρελαθεί και δεν τα αποχωρίζονται ποτέ!

 

Τι λες, θα υποκύψεις;

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δημήτρης Παπανώτας τέθηκε εκτός του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με απόφαση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη μετά τις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες πο . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Μαρία Ζαχάροβα, πρόσθεσε πως η Δύση -και τα δυτικά μέσα ενημέρωσης- αγνοούν οποιαδήποτε εγκλήματα κάνει η Ουκρανία και το μόνο που θέλουν είναι να επικρί . . .
LIFE STYLE

Μέσα στα χρονικά των παιχνιδιών με χαρτιά που έχουν μαγέψει γενιές και γενιές, το μπλάκτζακ κατέχει εξέχουσα θέση, υφαίνοντας μια αφήγηση που εκτείνεται από τις αινιγματικές καταβο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην ετήσια εκδήλωση της εβδομάδας Drone  Amsterdam Drone Week (ADW)  που έγινε στο Άμστερνταμ το τριήμερο 15-17 Απριλίου 202, 4συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην ετήσια εκδήλωση της εβδομάδας Drone  Amsterdam Drone Week (ADW)  που έγινε στο Άμστερνταμ το τριήμερο 15-17 Απριλίου 202, 4συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, κατόπιν πρόσκληση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας σε ανακοίνωση του αναφέρει: Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καταδικάζει το απαράδεκτο γεγονός της σύλληψης στο χώρο του σχολείου την Τρίτη 16/4, ως κοινών εγκληματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣΣύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφασηΣυνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΥποδιεύθυνσηςΑσφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του ε
Image
Image

Search