LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ασπα Τσίνα: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το J2US

Με ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Facebook, η Άσπα Τσίνα ενημέρωσε τους ακολούθους της πως αποχωρεί από το J2US. Η Άσπα Τσίνα, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο αντιπαράθεσης με τους κριτές του J2US, εξηγεί σε ένα σύντομο βίντεο πως η γιατρός της συνέστησε ξεκούραση για έναν μήνα.

«Ξέρω πολύ καλά να μάχομαι, αλλά να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά. Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα» λέει στο βίντεο και προσθέτει: «Αποφάσισα να ακολουθήσω τις ιατρικές οδηγίες της γιατρού μου και η οποία συνεκτιμώντας την κατάσταση του οργανισμού μου, μου συνιστά ξεκούραση για ένα μήνα».

Η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το J2US

«Έτσι αποφάσισα να αποχωρήσω από το J2US... το επεισόδιο που θα παίξει αύριο είναι το τελευταίο για εμένα επεισόδιο» λέει η Άσπα Τσίνα στο βίντεο και σημειώνει πως στο επεισόδιο του Σαββάτου -που ξεκινά μια ώρα αργότερα - είναι εμφανής η καταπόνηση και η κούραση. «Όπως θα παρακολουθήσετε η κούραση και η καταπόνηση του οργανισμού μου είναι εμφανής. Όσοι έχουν μάτια θα το δουν, οι υπόλοιπο δεν με απασχολεί, ας πεθάνουν τυφλοπόντικες» σχολιάζει.

«Ο οργανισμός μου θα πάρει τα πάνω του και θα είμαστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες» προσθέτει η Άσπα Τσίνα που απευθυνόμενοι στους θαυμαστές της, τονίζει πως δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας. «Ως καρκινοπαθής που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται την ευθύνη που φέρει απέναντί του δεν θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε άλλη στάση απέναντι στα γεγονότα» λέει.

Η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Άσπα Τσίνα αποκάλυψε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα και την Ελεωνόρα Μελέτη πως διαγνώστηκε με έναν σπάνιο αιματολογικό καρκίνο. «Ένιωθα ότι με πονάει η μέση μου αλλά έλεγα, είναι κάτι που το θέλω να το κάνω και μπορώ. Δυο μέρες μετά τη φωτογράφηση κατέρρευσα. Τα πόδια μου πλέον δεν με κρατούσαν και με έπιασαν τα κλάματα» έλεγε για τα συμπτώματα που την οδήγησαν στον γιατρό.

«Είναι ένα μαγικό ταξίδι η ζωή. Στο ταξίδι θα τύχουν και αναποδιές, θα το πάθεις και το λάστιχο, μπορεί και να τρακάρεις» έλεγε τότε η Άσπα Τσίνα για τον τρόπο που άρχισε να βλέπει τη ζωή μετά τη διάγνωση της.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο 33,2% στην εκτίμηση ψήφου κατέγραψε τη ΝΔ η Opinion Poll στη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Action 24. Στη μέτρηση αυτή, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στο 15,1% . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δραματικές στιγμές κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ο θάνατος της Μαλένας αλλά και οι ώρες που προηγήθηκαν όταν νοσηλευόταν στο «Ελπίδα» αναβίωσαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη συντονισμού των συναρμόδιων υπηρεσιών για τον έλεγχο της αγοράς κρέατος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 υπό την προεδρία του Αντ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αφρικανική σκόνη έχει καλύψει όλη την έκταση της Αττικής. Το πέπλο αφρικανικής σκόνης που «πνίγει» τον αττικό ουρανό δημιουργεί ένα απόκοσμο σκηνικό. Αυτό που είχε ήδη δημ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δραματικές στιγμές κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ο θάνατος της Μαλένας αλλά και οι ώρες που προηγήθηκαν όταν νοσηλευόταν στο «Ελπίδα» αναβίωσαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μέσα από τις μα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη συντονισμού των συναρμόδιων υπηρεσιών για τον έλεγχο της αγοράς κρέατος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης τμήματος του δικτύου του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ, την Πέμπτη 25 Απρίλη από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, σ
Image
Image

Search