LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ο Κουτσογιαννόπουλος για την αποχώρηση της Μενεγάκη

Την απόφασή της – την οποία, όπως η ίδια είπε, είχε πάρει από πέρυσι – να απέχει από την τηλεόραση την επόμενη χρονιά ανακοίνωσε χθες η Ελένη Μενεγάκη. Μέσα σε ένα έντονα φορτισμένο κλίμα και με έκδηλη τη συγκίνηση, η παρουσιάστρια εξήγησε στο τηλεοπτικό κοινό τις αποφάσεις που έχει πάρει.

 

Τα λόγια της συγκινητικά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όλους εκείνους με τους οποίους έχει συνεργαστεί στα 30 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας. «Να αγαπάτε του συνεργάτες μου… όλους τους συνεργάτες μου…» είπε μεταξύ άλλων.

 

Ένας από τους συνεργάτες της είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Οι δυο τους συνεργάζονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ενώ είναι κι επιστήθιοι φίλοι. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος θέλησε χθες μέσα από την εκπομπή να πει δυο λόγια για την Ελένη Μενεγάκη

 

«Αν προσέξει κανείς το βίντεο που ετοίμασε η Κάλια για εσένα θα δει ότι υπάρχουν κάποια σημεία κλειδιά, που είναι τα χαρακτηριστικά σου και είναι πολύ κομβικά. Δηλαδή αυτό που λέει σχετικά με το μυστήριο που αποπνέεις. Δεν εννοεί η ξανθιά με το βλέμμα το λίγο απόκοσμο. Αυτό που θέλει να πει για το μυστήριο είναι ότι σε καταλαβαίνει μόνο κάποιος που σε ξέρει χρόνια. Κι αυτό γιατί έχεις ένα θεματάκι, είσαι λίγο επιφυλακτική. Θέλεις λίγο τον χρόνο σου. Τα χρόνια σου. Υπάρχει μια ψευδαίσθηση από πλευράς ανθρώπων που βγαίνουν στην τηλεόραση και τηλεθεατών που το εισπράττουν. Νομίζει ο κόσμος ότι ο άνθρωπος που βλέπει είναι αυτό που δείχνει. Αυτό είναι ένα μικρό τρικ, ένα μικρό ταλέντο. Αλίμονο αν δεν βάλεις κομμάτια του εαυτού σου όταν βγαίνεις τόσο συχνά στην τηλεόραση. Στη δική σου περίπτωση αφήνεις κομμάτια του εαυτού σου να βγαίνουν σιγά σιγά. Εγώ που σε ξέρω το εκτιμώ πολύ με τα χρόνια. Γιατί όταν γνωριστήκαμε ήμασταν δύο άγνωστοι. Δεν ήξερε κανείς τίποτα. Σιγά σιγά όμως εκτιμάει κανείς κάποια πράγματα τα οποία δεν χρειάζεται να τα λέει σε όλον τον κόσμο. Επειδή σε ξέρω τόσα χρόνια σε έχω εκτιμήσει γι’ αυτό που δεν φαίνεται…», είπε μεταξύ άλλων.

 

Μάλιστα, έκανε και ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram, την ώρα της ανακοίνωσης με χιουμοριστική διάθεση. «Τελικά, θα πάρουμε μαζί σύνταξη ή…;» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε μία κοινή τους φωτογραφία.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search