LIFE STYLE

LIFE STYLE

Πένθος για τη δημοσιογράφο Μαριάννα Πυργιώτη: Έφυγε από τη ζωή η ανιψιά της

Η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη έκανε γνωστό στο twitter πως έφυγε από τη ζωή η ανιψιά της, η οποία είχε την ίδια ηλικία με τον γιο της.

Τις δύσκολες αυτές στιγμές που ζει η οικογένειά της, η Μαριάννα Πυργιώτη θέλησε να περάσει το μήνυμα να μην αφήνουμε το χρόνο να περνά και να ζούμε την κάθε μας στιγμή.

«Σήμερα θα πάω στην κηδεία της ανηψιάς μου. Με τη ξαδέλφη μου γεννήσαμε σχεδόν μαζί. Αυτή κορίτσι εγώ αγόρι…..Δεν έχω τι άλλο να σας πω εκτός από αυτό: Ζήστε την κάθε στιγμή παιδιά, την κάθε στιγμή με χαρά» ανέφερε συγκεκριμένα και δέχτηκε δεκάδες συλλυπητήρια και μηνύματα συμπαράστασης για την απώλεια της αγαπημένης της ανιψιάς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου προγρα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Στον αέρα» βρίσκεται η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 9 εκατ. φορολογουμένων. Όπως είναι γνωστό, η μορφή υποβολής των φορολογικών δηλώσεων στην π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Κανελλοπούλου και Μουρίκη κοντά στην Παραλία της Ελευσίνας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στη 01:30 ΙΧ αυτοκ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν σήμερα Παρασκευή στην Πάτρα. Σύμφωνα με την πρόγνωση θα επικρατήσει ηλιοφάνεια , με μικρά διαστήματα αραιής συννεφιάς, ενώ η θερμοκρασία θα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
Image
Image

Search