ΥΛΙΚΑ
1 κιλό παγωτό σοκολάτα
200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100 γρ. chocolate chips
Σοκολατένιο κέικ
Σοκολατένιο κέικ /Φωτογραφία: Shutterstock
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βγάλε το παγωτό από την κατάψυξη μία ώρα πριν αρχίσεις, για να λιώσει και να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Προθέρμανε τον φούρνο στους 200C, βουτύρωσε και στρώσε αντικολλητικό χαρτί σε μια φόρμα για κέικ.
Ρίξε το λιωμένο παγωτό σε ένα μεγάλο μπολ και χτύπα το καλά. Με ένα μεταλλικό κουτάλι, ρίξε το αλεύρι, 1/3 τη φορά, και τα chips σοκολάτας.
Ανακάτεψε το μείγμα και ρίξτο στην φόρμα. Στη συνέχεια ψήσε για 45 λεπτά.
Βάλε ένα μαχαίρι και αν βγει καθαρό, το κέικ είναι έτοιμο.
Άφησε να κρυώσει και βγάλτο από τη φόρμα.
Σέρβιρε.