GASTRONOMY

GASTRONOMY

Μπουκιές ενέργειας με... κολοκύθα

Υλικά (για 15 μπουκιές)

75 γρ. πουρέ κολοκύθας

80 γρ. βούτυρο αμυγδάλου

85 γρ. σιρόπι σφενδάμου (ή μέλι)

1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας

120 γρ. βρώμη

1/4 κ. γλ. κανέλα τριμμένη

1/4 κ. γλ. μοσχοκάρυδο τριμμένο

1/4 κ. γλ. τζίντζερ τριμμένο

Αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ τοποθετείστε τον πουρέ κολοκύθας, το βούτυρο αμυγδάλου, το σιρόπι σφενδάμου και τη βανίλια και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Προσθέστε τη βρώμη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το τζίντζερ και το αλάτι και ανακατέψτε καλά.

Τοποθετείστε στο ψυγείο μια μισή ώρα.

Πλάστε τις μπουκιές σε μπαλάκια.

Τοποθετείστε στο ψυγείο σε αεροστεγές σκεύος. Διατηρούνται για περίπου μία εβδομάδα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέος σεισμός 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα στις 15.56 ανοιχτά της Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Tο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας Καλλίπολις και η εθελοντική ομάδα πρόληψης ΑΝΑΒΑΘΜΟΣ που δραστηριοποιείται στην Δημοτική Ενό . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένας ύποπτος για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου, παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττική . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναστάτωση επικράτησε σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας χθες βράδυ όταν ανήλικη μέσω διαδικτύου εκδήλωσε την πρόθεση να θέσει τέρμα στη ζωή της. 'Εγινε κινητοποίηση και απετράπησαν τα χε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέος σεισμός 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα στις 15.56 ανοιχτά της Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 6 χιλιόμετρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι ιδιώτες Εργαστηριακοί Ιατροί, σε όλη την Ελλάδα, για λόγους ανωτέρας βίας αδυνατούν να κρατήσουν ανοικτά τα ιατρεία τους. Η υποχρηματοδότηση της ΠΦΥ, ο κλειστός προϋπολογισμός του ΕΟΠΥΥ, η υποκοσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.  Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. έως 2 μ.μ., θα υπάρξ
Image
Image

Search