Υλικά (για 16 μερίδες)
2 κ. γλ. σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κ. γλ. μουστάρδα ντιζόν
1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λεμόνι
1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι για γεύση
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 φλ. τσαγιού λάδι
Εκτέλεση
Τοποθετείστε τα υλικά σε ένα γυάλινο βάζο.
Κλείστε καλά και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Τοποθετείστε στο ψυγείο και σερβίρετε κρύο.
Η σος διατηρείται στο ψυγείο για 1- 2 εβδομάδες.