GASTRONOMY

GASTRONOMY

Τούρτα παγωτό Oreo με ...τρία υλικά!

Yλικά

180γρ. μπισκότα Oreo (ή αντίστοιχα σοκολατένια μπισκότα)

500ml. κρέμα γάλακτος

200γρ. ζαχαρούχο γάλα

Εύκολη τούρτα παγωτό Oreo με 3 υλικά!

Εκτέλεση

Χτύπα στο μίξερ την κρέμα γάλακτος να αφρατέψει. Έπειτα, ριξε το ζαχαρούχο γάλα και ανακάτεψε τα μαζί. Αφού ανακατευτούν, σπάσε τα μπισκότα σε κομμάτια και ρίξε τα μέσα στο μείγμα. Με μια σπάτουλα ανακάτεψε απαλά να πάνε παντού.

Άπλωσε μια λαδόκολλα ή μια μεμβράνη σε μια μακρόστενη (ή και στρογγυλή φόρμα) και ρίξε το παγωτό σου. Βάλτο στην κατάψυξη για τουλάχιστον τέσσερις ώρες να παγώσει. Έπειτα ξεφορμάρισε και βάλε την τούρτα παγωτό σου σε μια ωραία πιατέλα. Στόλισε από πάνω με λίγα μπισκότα και σέρβιρε.

Bonus Tips:

Αγόρασε την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο από την προηγούμενη μέρα και άστα στο ψυγείο να κρυώσουν καλά. Έτσι θα έχεις καλύτερη υφή για το παγωτό σου. Επίσης, για να κάνω την τούρτα να μοιάζει πιο υπερπαραγωγή, παίρνω ένα τσέρκι που είναι βάση για τούρτες, στρώνω ένα κομμάτι λαδόκολλα στον πάτο, θρυμματίζω λίγα μπισκότα και τα στρώνω. Από πάνω ρίχνω το μείγμα με την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο και στο τέλος στολίζω με ολόκληρα μπισκότα από πάνω- έτσι για να μοιάζει ότι έκανα κάτι πιο δύσκολο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστίνα Πετροπούλου, “ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ”, Μνήμη Συγγένεια Ταυτότητα στο Γκαλλιτσιανό της Καλαβρίας, Επίκεντρο, Θεσσαλονίκη 2023. Επειδή ακόμα και σήμερα πολλοί ίσως να έχ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Διαστάσεις λαμβάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα και στην Πάτρα η παραβατικότητα και η βία των ανηλίκων και η τοπική κοινωνία οφείλει να προσπαθήσει να ορθώσει  αναχώματα στο ανησ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαιρετίζει όλους τους σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας  για την Αντιπυρική Περίοδο 2024, ΚΑΛΕΙ τους ιδιοκτήτες και εκμεταλλευτές οικοπέδων να  φροντίσουν για τον καθαρισμό και την συντή
Image
Image

Search